Väyläopetussuunnitelma, Restonomi (AMK): VAYLARESTO22
Tunnus: VAYLARESTO22
Kuvaus
Väyläopetussuunnitelma, Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut
Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä
Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) | 2022-2023 | 2023-2024 |
Syksy
2022 |
Kevät
2023 |
Syksy
2023 |
Kevät
2024 |
1. / 2022 | 2. / 2022 | 3. / 2023 | 4. / 2023 | 5. / 2023 | 1. / 2023 | 2. / 2023 | 3. / 2024 | 4. / 2024 | 5. / 2024 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
VAYLARESTO22-1001 |
YHTEISET PERUSOPINNOT
(Valitaan kaikki) |
13 | ||||||||||||||||
XX00CG82 | Opiskelu ammattikorkeakoulussa | 2 | 2 | 2 | 1 | 1 | ||||||||||||
XX00CZ96 | Urasuunnittelu ja kansainvälisyys, Väyläopinnot | 2 | 2 | 2 | 0.7 | 0.7 | 0.7 | |||||||||||
YPO3A3 | Viestintätaidot | 3 | 3 | 3 | 1 | 1 | 1 | |||||||||||
YPO4A3 | Tieto- ja viestintätekniikka | 3 | 3 | 3 | 1 | 1 | 1 | |||||||||||
XX00CZ97 | Yrittäjyyden perusteet, Väyläopinnot | 3 | 3 | 3 | 1.5 | 1.5 | ||||||||||||
VAYLARESTO22-1003 |
AMMATTIOPINNOT
(Valitaan kaikki) |
17 | ||||||||||||||||
CA00DA69 | Elintarvikkeet ja ravitsemus | 7 | 7 | 7 | 2.3 | 2.3 | 2.3 | |||||||||||
CA00DA70 | Kestävä kehitys palvelutuotannossa | 3 | 3 | 3 | 1.5 | 1.5 | ||||||||||||
CA00DA66 | Matkailu- ja elämyspalvelut | 2 | 2 | 2 | 0.7 | 0.7 | 0.7 | |||||||||||
CA00DA61 | Markkinoinnin suunnittelu ja toteutus ruokaketjussa | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | ||||||||||||
Yhteensä | 30 | 10 | 20 | 2 | 8 | 11 | 9 | 1 | 1 | 2.7 | 2.7 | 2.7 | 5.5 | 5.5 | 3 | 3 | 3 |
Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) |
---|---|---|
VAYLARESTO22-1001 |
YHTEISET PERUSOPINNOT
(Valitaan kaikki) |
13 |
XX00CG82 | Opiskelu ammattikorkeakoulussa | 2 |
XX00CZ96 | Urasuunnittelu ja kansainvälisyys, Väyläopinnot | 2 |
YPO3A3 | Viestintätaidot | 3 |
YPO4A3 | Tieto- ja viestintätekniikka | 3 |
XX00CZ97 | Yrittäjyyden perusteet, Väyläopinnot | 3 |
VAYLARESTO22-1003 |
AMMATTIOPINNOT
(Valitaan kaikki) |
17 |
CA00DA69 | Elintarvikkeet ja ravitsemus | 7 |
CA00DA70 | Kestävä kehitys palvelutuotannossa | 3 |
CA00DA66 | Matkailu- ja elämyspalvelut | 2 |
CA00DA61 | Markkinoinnin suunnittelu ja toteutus ruokaketjussa | 5 |