Siirry suoraan sisältöön

Toisen asteen väylä, Agrologi (AMK), Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka, Restonomi (AMK): TAVAYLARUOKA25K

Tunnus: TAVAYLARUOKA24S

Kesto:
1.5 vuotta (15 op)

Aloituslukukausi:
Kevät 2025

Kuvaus

Toisen asteen väylä:
Agrologi (AMK)
Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka
Restonomi (AMK)

Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä

Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op) 2024-2025 2025-2026 Kevät
2025
Syksy
2025
Kevät
2026
3. / 2025 4. / 2025 5. / 2025 1. / 2025 2. / 2025 3. / 2026 4. / 2026 5. / 2026
TAVAYLARUOKA24S-1001
YHTEISET PERUSOPINNOT

(Valitaan kaikki)

6
XX00DM02 Korkeakouluopiskelu ja urasuunnittelu 2 2 2 0.7 0.7 0.7
XX00DM03 Tieto- ja viestintätekniikka 4 4 4 1.3 1.3 1.3
TAVAYLARUOKA24S-1002
YHTEISET AMMATTIOPINNOT

(Valitaan kaikki)

6
XX00DT51 Ruokaketjun vastuullisuus, väyläopinnot 3 2 2 1 1
XX00DT52 Ruokaketjun toiminta, väyläopinnot 3 2 2 1 1
TAVAYLARUOKA24S-1003
VAIHTOEHTOISET AMMATTIOPINNOT

(Valitaan yksi)

3
9A00DT49 Maaperä ja vesitalous 1. 3 3 3 1.5 1.5
CA00DA70 Kestävä kehitys palvelutuotannossa 3 2 2 1 1
8B00CX60 Pakkaustekniikka 3 2 2 1 1
Yhteensä 15 6 11 6 3 8 2 2 2 1.5 1.5 4 4 0

Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op)
TAVAYLARUOKA24S-1001
YHTEISET PERUSOPINNOT

(Valitaan kaikki)

6
XX00DM02 Korkeakouluopiskelu ja urasuunnittelu 2
XX00DM03 Tieto- ja viestintätekniikka 4
TAVAYLARUOKA24S-1002
YHTEISET AMMATTIOPINNOT

(Valitaan kaikki)

6
XX00DT51 Ruokaketjun vastuullisuus, väyläopinnot 3
XX00DT52 Ruokaketjun toiminta, väyläopinnot 3
TAVAYLARUOKA24S-1003
VAIHTOEHTOISET AMMATTIOPINNOT

(Valitaan yksi)

3
9A00DT49 Maaperä ja vesitalous 1. 3
CA00DA70 Kestävä kehitys palvelutuotannossa 3
8B00CX60 Pakkaustekniikka 3