Siirry suoraan sisältöön

Maatilaharjoittelu osa 1Laajuus (16 op)

Tunnus: MA00BX33

Osaamistavoitteet

Harjoittelun tarkoituksena on antaa opiskelijalle käytännön pohja ammattikorkeakoulututkinnon tietojen ja taitojen syventämiseen. Harjoittelun suoritettuaan opiskelija osaa tehdä maatilan keskeisiä töitä käyttäen tehokkaita, turvallisia ja ympäristön huomioon ottavia työtapoja sekä ymmärtää töiden suunnittelun ja johdon merkityksen maatilan toiminnassa. Hän osaa myös toimia vastuullisena, toiset huomioon ottavana työyhteisön jäsenenä.

Sisältö

Työskentely oppilaitoksen kanssa sopimuksen tehneellä harjoittelutilalla erilaisissa maatilan työtehtävissä. Työkirjanpito tehdyistä töistä ja tunneista.

Esitietovaatimukset

Hyväksytty traktoriajokoe tai - näyttö

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Hyväksytty: Opiskelija on suorittanut osaamistavoitteiden mukaisesti maatilaharjoittelun tilalla ja osaa soveltaa ensimmäisenä opiskeluvuotena oppimaansa teoriaa käytäntöön. Opiskelija on suorittanut käytännön maataloutta osaamistavoitteiden mukaisesti, sekä tuottanut vaadittavan työaikakirjanpidon tunneista.
Hylätty:Opiskelija ei ole suorittanut osaamistavoitteiden mukaisesti maatilaharjoittelua tilalla. Opiskelija ei ole suorittanut käytännön maataloutta osaamistavoitteiden mukaisesti.

Lisätiedot

Päiväopiskelijoiden harjoittelu jakaantuu seuraavasti: ensimmäisen opintovuoden maaliskuussa yksi viikko ja touko-syyskuun välillä loput. Yhteistuntimäärä 720 h
Monimuoto-opiskelijoiden harjoitteluajat henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaan.