Siirry suoraan sisältöön

Tuotantotyöskentely II: suunnitteluLaajuus (3 op)

Tunnus: 2B00BP32

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa:

- organisoida tuotannossa tarvittavat tehtävät
- soveltaa oppimistaan tuotannon tehtävissä
- tulkita tuotantoon liittyviä kriittisiä kohtia
- suunnitella konseptin uudelle palvelulle tai tuotteelle
- analysoida tuotannon kannattavuutta
- suunnitella tuotannon kestävän kehityksen näkökulmat huomioiden

Sisältö

Opiskelija toimii tuotannon eri tehtävissä. Tuotannossa suunnitellaan uusi konsepti tai uudistetaan vanhaa konseptia.

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija

- hahmottaa tuottamisen osa-alueet ja tuotannon kaaren
- osaa toimia tuotannon tehtävissä ohjatusti
- saa ryhmänsä kanssa konseptin valmiiksi ohjatusti
- osaa tehdä tuotannolle budjetin ohjatusti
- osaa huomioida tuotannon suunnittelussa kestävän kehityksen näkökulman

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija
- hahmottaa tuottamisen osa-alueet ja tuotannon kaaren
- osaa toimia tuotannon tehtävissä itsenäisesti
- osaa analysoida omaa toimintaansa tuotantoryhmässä
- saa ryhmänsä kanssa konseptin valmiiksi
- osaa tehdä tuotannolle budjetin itsenäisesti
- osaa huomioida tuotannon suunnittelussa kattavasti kestävän kehityksen näkökulman

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija:
- hahmottaa tuottamisen osa-alueet ja tuotannon kaaren
- osaa toimia tuotannon tehtävissä itseohjautuvasti ja tunnistaa tuotannon kriittisiä pisteitä
- osaa arvioida, ja tarvittaessa muuttaa, omaa toimintaansa tuotantoryhmässä
- osaa toimia tuotantoryhmässään rakentavasti ja ratkaisukeskeisesti ja tuotannon parasta ajatellen
- osaa mitata tuotannon kannattavuutta
- osaa kiinnittää laajasti huomiota tuotannon suunnittelussa kestävän kehityksen periaatteisiin

Ilmoittautumisaika

22.04.2024 - 04.09.2024

Ajoitus

02.09.2024 - 13.10.2024

Laajuus

3 op

Yksikkö

SeAMK Kulttuurituottaja

Toimipiste

SeAMK Seinäjoki, Frami

Opetuskielet
  • Suomi
Tutkinto-ohjelma
  • Kulttuurituottaja (AMK)
Opettaja
  • Juhani Haarala
  • Jukka Saarela
  • Johanna Ikola
Opiskelijaryhmät
  • KUTU22
    Kulttuurituottaja (AMK), päivätoteutus

Tavoitteet

Opiskelija osaa:

- organisoida tuotannossa tarvittavat tehtävät
- soveltaa oppimistaan tuotannon tehtävissä
- tulkita tuotantoon liittyviä kriittisiä kohtia
- suunnitella konseptin uudelle palvelulle tai tuotteelle
- analysoida tuotannon kannattavuutta
- suunnitella tuotannon kestävän kehityksen näkökulmat huomioiden

Sisältö

Opiskelija toimii tuotannon eri tehtävissä. Tuotannossa suunnitellaan uusi konsepti tai uudistetaan vanhaa konseptia.

Arviointiasteikko

1-5

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija

- hahmottaa tuottamisen osa-alueet ja tuotannon kaaren
- osaa toimia tuotannon tehtävissä ohjatusti
- saa ryhmänsä kanssa konseptin valmiiksi ohjatusti
- osaa tehdä tuotannolle budjetin ohjatusti
- osaa huomioida tuotannon suunnittelussa kestävän kehityksen näkökulman

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija
- hahmottaa tuottamisen osa-alueet ja tuotannon kaaren
- osaa toimia tuotannon tehtävissä itsenäisesti
- osaa analysoida omaa toimintaansa tuotantoryhmässä
- saa ryhmänsä kanssa konseptin valmiiksi
- osaa tehdä tuotannolle budjetin itsenäisesti
- osaa huomioida tuotannon suunnittelussa kattavasti kestävän kehityksen näkökulman

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija:
- hahmottaa tuottamisen osa-alueet ja tuotannon kaaren
- osaa toimia tuotannon tehtävissä itseohjautuvasti ja tunnistaa tuotannon kriittisiä pisteitä
- osaa arvioida, ja tarvittaessa muuttaa, omaa toimintaansa tuotantoryhmässä
- osaa toimia tuotantoryhmässään rakentavasti ja ratkaisukeskeisesti ja tuotannon parasta ajatellen
- osaa mitata tuotannon kannattavuutta
- osaa kiinnittää laajasti huomiota tuotannon suunnittelussa kestävän kehityksen periaatteisiin

Ilmoittautumisaika

17.04.2023 - 06.09.2023

Ajoitus

04.09.2023 - 15.10.2023

Laajuus

3 op

Yksikkö

SeAMK Kulttuurituottaja

Toimipiste

SeAMK Seinäjoki, Frami

Opetuskielet
  • Suomi
Tutkinto-ohjelma
  • Kulttuurituottaja (AMK)
Opettaja
  • Juhani Haarala
  • Jukka Saarela
  • Johanna Ikola
Opiskelijaryhmät
  • KUTU21
    Kulttuurituottaja (AMK), päivätoteutus

Tavoitteet

Opiskelija osaa:

- organisoida tuotannossa tarvittavat tehtävät
- soveltaa oppimistaan tuotannon tehtävissä
- tulkita tuotantoon liittyviä kriittisiä kohtia
- suunnitella konseptin uudelle palvelulle tai tuotteelle
- analysoida tuotannon kannattavuutta
- suunnitella tuotannon kestävän kehityksen näkökulmat huomioiden

Sisältö

Opiskelija toimii tuotannon eri tehtävissä. Tuotannossa suunnitellaan uusi konsepti tai uudistetaan vanhaa konseptia.

Arviointiasteikko

1-5

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija

- hahmottaa tuottamisen osa-alueet ja tuotannon kaaren
- osaa toimia tuotannon tehtävissä ohjatusti
- saa ryhmänsä kanssa konseptin valmiiksi ohjatusti
- osaa tehdä tuotannolle budjetin ohjatusti
- osaa huomioida tuotannon suunnittelussa kestävän kehityksen näkökulman

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija
- hahmottaa tuottamisen osa-alueet ja tuotannon kaaren
- osaa toimia tuotannon tehtävissä itsenäisesti
- osaa analysoida omaa toimintaansa tuotantoryhmässä
- saa ryhmänsä kanssa konseptin valmiiksi
- osaa tehdä tuotannolle budjetin itsenäisesti
- osaa huomioida tuotannon suunnittelussa kattavasti kestävän kehityksen näkökulman

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija:
- hahmottaa tuottamisen osa-alueet ja tuotannon kaaren
- osaa toimia tuotannon tehtävissä itseohjautuvasti ja tunnistaa tuotannon kriittisiä pisteitä
- osaa arvioida, ja tarvittaessa muuttaa, omaa toimintaansa tuotantoryhmässä
- osaa toimia tuotantoryhmässään rakentavasti ja ratkaisukeskeisesti ja tuotannon parasta ajatellen
- osaa mitata tuotannon kannattavuutta
- osaa kiinnittää laajasti huomiota tuotannon suunnittelussa kestävän kehityksen periaatteisiin

Ilmoittautumisaika

16.04.2022 - 07.09.2022

Ajoitus

05.09.2022 - 16.10.2022

Laajuus

3 op

Yksikkö

SeAMK Kulttuurituottaja

Toimipiste

SeAMK Seinäjoki, Frami

Opetuskielet
  • Suomi
Tutkinto-ohjelma
  • Kulttuurituottaja (AMK)
Opettaja
  • Jukka Saarela
  • Juhani Haarala
  • Johanna Ikola
Opiskelijaryhmät
  • KUTU20
    Kulttuurituottaja (AMK), päivätoteutus

Tavoitteet

Opiskelija osaa:

- organisoida tuotannossa tarvittavat tehtävät
- soveltaa oppimistaan tuotannon tehtävissä
- tulkita tuotantoon liittyviä kriittisiä kohtia
- suunnitella konseptin uudelle palvelulle tai tuotteelle
- analysoida tuotannon kannattavuutta
- suunnitella tuotannon kestävän kehityksen näkökulmat huomioiden

Sisältö

Opiskelija toimii tuotannon eri tehtävissä. Tuotannossa suunnitellaan uusi konsepti tai uudistetaan vanhaa konseptia.

Arviointiasteikko

1-5

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija

- hahmottaa tuottamisen osa-alueet ja tuotannon kaaren
- osaa toimia tuotannon tehtävissä ohjatusti
- saa ryhmänsä kanssa konseptin valmiiksi ohjatusti
- osaa tehdä tuotannolle budjetin ohjatusti
- osaa huomioida tuotannon suunnittelussa kestävän kehityksen näkökulman

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija
- hahmottaa tuottamisen osa-alueet ja tuotannon kaaren
- osaa toimia tuotannon tehtävissä itsenäisesti
- osaa analysoida omaa toimintaansa tuotantoryhmässä
- saa ryhmänsä kanssa konseptin valmiiksi
- osaa tehdä tuotannolle budjetin itsenäisesti
- osaa huomioida tuotannon suunnittelussa kattavasti kestävän kehityksen näkökulman

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija:
- hahmottaa tuottamisen osa-alueet ja tuotannon kaaren
- osaa toimia tuotannon tehtävissä itseohjautuvasti ja tunnistaa tuotannon kriittisiä pisteitä
- osaa arvioida, ja tarvittaessa muuttaa, omaa toimintaansa tuotantoryhmässä
- osaa toimia tuotantoryhmässään rakentavasti ja ratkaisukeskeisesti ja tuotannon parasta ajatellen
- osaa mitata tuotannon kannattavuutta
- osaa kiinnittää laajasti huomiota tuotannon suunnittelussa kestävän kehityksen periaatteisiin