Siirry suoraan sisältöön

Tuotannonohjaus ammattikeittiössä (2op)

Toteutuksen tunnus: KA15B20-1

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
30.08.2015 - 30.09.2015
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
01.09.2015 - 30.10.2015
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
2 op
Lähiosuus
2 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutus
Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut
Opettajat
Paula Juurakko
Opintojakso
KA15B20

Arviointiasteikko

1-5

Tavoitteet

Opiskelija osaa käyttää monipuolisesti hyödykseen alan tuotannonohjausjärjestelmää ruokapalvelujen suunnittelussa ja johtamisessa. Opiskelija osaa ottaa ruokapalvelujen suunnittelussa huomioon ruokalistojen ekologisuuden, taloudellisuuden ja ravitsemuksellisuuden.

Sisältö

- Jamix-ruoka, reseptiohjelma

Oppimateriaalit

- Opettajan jakama materiaali

Opetusmenetelmät

- Luennot, oppimistehtävät

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

- opiskelijan kokonaistyömäärä 54 h

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Hyväksytty
- Opiskelija on osallistunut aktiivisesti kontaktiopetukseen ja suorittanut oppimistehtävät hyväksytysti.

Esitietovaatimukset

- Ruokapalvelujen tuottaminen

Siirry alkuun