Tuotannonohjaus ammattikeittiössä (2op)
Toteutuksen tunnus: KA15B20-1
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 30.08.2015 - 30.09.2015
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 01.09.2015 - 30.10.2015
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 2 op
- Lähiosuus
- 2 op
- Toteutustapa
- Lähiopetus
- Koulutus
- Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut
- Opettajat
- Paula Juurakko
- Opintojakso
- KA15B20
Arviointiasteikko
1-5
Tavoitteet
Opiskelija osaa käyttää monipuolisesti hyödykseen alan tuotannonohjausjärjestelmää ruokapalvelujen suunnittelussa ja johtamisessa. Opiskelija osaa ottaa ruokapalvelujen suunnittelussa huomioon ruokalistojen ekologisuuden, taloudellisuuden ja ravitsemuksellisuuden.
Sisältö
- Jamix-ruoka, reseptiohjelma
Oppimateriaalit
- Opettajan jakama materiaali
Opetusmenetelmät
- Luennot, oppimistehtävät
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
- opiskelijan kokonaistyömäärä 54 h
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
Hyväksytty
- Opiskelija on osallistunut aktiivisesti kontaktiopetukseen ja suorittanut oppimistehtävät hyväksytysti.
Esitietovaatimukset
- Ruokapalvelujen tuottaminen