Forest based food products (5op)
Toteutuksen tunnus: 9A00CZ08-3002
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 16.04.2022 - 07.09.2022
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 29.08.2022 - 18.12.2022
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Lähiosuus
- 5 op
- Toteutustapa
- Lähiopetus
- Yksikkö
- SeAMK Agrologi
- Toimipiste
- SeAMK Seinäjoki, Frami
- Opetuskielet
- englanti
- Koulutus
- Agrologi (AMK)
Arviointiasteikko
1-5
Tavoitteet
In this course, the student will get familiar with the forest-based food products, like legal eatable berries, mushrooms and herbs. In addition, spruce sprouts and birch sap will be a part of the course contents. Every-man's rights, acts, markets, taxes and food safety issues will be studied.
Sisältö
Lessons, forest excursions and excursions in food companies and research institutes in Finland.
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
Approved. An active participation in the course and a student portfolio (a digital day book during the course) is required