Siirry suoraan sisältöön

Forest based food products (5op)

Toteutuksen tunnus: 9A00CZ08-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
16.04.2022 - 07.09.2022
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
29.08.2022 - 18.12.2022
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
SeAMK Agrologi
Toimipiste
SeAMK Seinäjoki, Frami
Opetuskielet
englanti
Koulutus
Agrologi (AMK)
Opettajat
Risto Lauhanen
Juha Tiainen
Vastuuopettaja
Juha Tiainen
Opintojakso
9A00CZ08

Arviointiasteikko

1-5

Tavoitteet

In this course, the student will get familiar with the forest-based food products, like legal eatable berries, mushrooms and herbs. In addition, spruce sprouts and birch sap will be a part of the course contents. Every-man's rights, acts, markets, taxes and food safety issues will be studied.

Sisältö

Lessons, forest excursions and excursions in food companies and research institutes in Finland.

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Approved. An active participation in the course and a student portfolio (a digital day book during the course) is required

Siirry alkuun