Siirry suoraan sisältöön

Forest based food products (5 op)

Toteutuksen tunnus: 9A00CZ08-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

16.04.2022 - 07.09.2022

Ajoitus

29.08.2022 - 18.12.2022

Laajuus

5 op

Yksikkö

SeAMK Agrologi

Toimipiste

SeAMK Seinäjoki, Frami

Opetuskielet

  • Englanti

Tutkinto-ohjelma

  • Agrologi (AMK)

Opettaja

  • Risto Lauhanen
  • Juha Tiainen

Vastuuhenkilö

Juha Tiainen

Opiskelijaryhmät

  • IEPFF22F
    From Field to Fork

Tavoitteet

In this course, the student will get familiar with the forest-based food products, like legal eatable berries, mushrooms and herbs. In addition, spruce sprouts and birch sap will be a part of the course contents. Every-man's rights, acts, markets, taxes and food safety issues will be studied.

Sisältö

Lessons, forest excursions and excursions in food companies and research institutes in Finland.

Arviointiasteikko

1-5

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Approved. An active participation in the course and a student portfolio (a digital day book during the course) is required