Lukioväylä, Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut: LVRESTO21
Opetussuunitelman tunnus: LVRESTO21
- Kesto
- 2 vuotta (15 op)
- Aloituslukukausi
- Syksy 2021
- Opetuskieli
- suomi
Kuvaus
Lukioväylä, Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut
Yhteiset perusopinnot: valittava jotain
Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä
Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) | 2021-2022 | 2022-2023 | Syksy 2021 | Kevät 2022 | Syksy 2022 | Kevät 2023 | 1. / 2021 | 2. / 2021 | 3. / 2022 | 4. / 2022 | 5. / 2022 | 1. / 2022 | 2. / 2022 | 3. / 2023 | 4. / 2023 | 5. / 2023 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
LVRESTO21-1001 |
YHTEISET PERUSOPINNOT
(Valitaan kaikki ) |
0 | ||||||||||||||||
LVRESTO21-1003 |
AMMATTIOPINNOT
(Valitaan kaikki ) |
15 | ||||||||||||||||
CA00CX02 | Elämykselliset ruokapalvelut | 2 | 2 | 2 | 0.7 | 0.7 | 0.7 | |||||||||||
CA00CX13 | Erityisruokavaliot | 2 | 2 | 2 | 0.7 | 0.7 | 0.7 | |||||||||||
CA00CX14 | Elintarvikkeet ja ravitsemus | 4 | 4 | 4 | 1.3 | 1.3 | 1.3 | |||||||||||
YE00BW57 | Marketing Planning and Implementation in the Food Chain | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | ||||||||||||
CA00CX17 | Organisaatiokäyttäytyminen | 2 | 2 | 2 | 0.7 | 0.7 | 0.7 | |||||||||||
Yhteensä | 15 | 4 | 11 | 0 | 4 | 5 | 6 | 0 | 0 | 1.4 | 1.4 | 1.4 | 2.5 | 2.5 | 1.97 | 1.97 | 1.97 |
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) |
---|---|---|
LVRESTO21-1001 |
YHTEISET PERUSOPINNOT
(Valitaan kaikki ) |
0 |
LVRESTO21-1003 |
AMMATTIOPINNOT
(Valitaan kaikki ) |
15 |
CA00CX02 | Elämykselliset ruokapalvelut | 2 |
CA00CX13 | Erityisruokavaliot | 2 |
CA00CX14 | Elintarvikkeet ja ravitsemus | 4 |
YE00BW57 | Marketing Planning and Implementation in the Food Chain | 5 |
CA00CX17 | Organisaatiokäyttäytyminen | 2 |
Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.