Siirry suoraan sisältöön

Lukioväylä, Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut: LVRESTO21

Tunnus: LVRESTO21

Kesto:
2 vuotta (15 op)

Aloituslukukausi:
Syksy 2021

Kuvaus

Lukioväylä, Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut
Yhteiset perusopinnot: valittava jotain

Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä

Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op) 2021-2022 2022-2023 Syksy
2021
Kevät
2022
Syksy
2022
Kevät
2023
1. / 2021 2. / 2021 3. / 2022 4. / 2022 5. / 2022 1. / 2022 2. / 2022 3. / 2023 4. / 2023 5. / 2023
LVRESTO21-1001
YHTEISET PERUSOPINNOT

(Valitaan kaikki)

0
LVRESTO21-1003
AMMATTIOPINNOT

(Valitaan kaikki)

15
CA00CX02 Elämykselliset ruokapalvelut 2 2 2 0.7 0.7 0.7
CA00CX13 Erityisruokavaliot 2 2 2 0.7 0.7 0.7
CA00CX14 Elintarvikkeet ja ravitsemus 4 4 4 1.3 1.3 1.3
YE00BW57 Marketing Planning and Implementation in the Food Chain 5 5 5 2.5 2.5
CA00CX17 Organisaatiokäyttäytyminen 2 2 2 0.7 0.7 0.7
Yhteensä 15 4 11 0 4 5 6 0 0 1.4 1.4 1.4 2.5 2.5 1.97 1.97 1.97

Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op)
LVRESTO21-1001
YHTEISET PERUSOPINNOT

(Valitaan kaikki)

0
LVRESTO21-1003
AMMATTIOPINNOT

(Valitaan kaikki)

15
CA00CX02 Elämykselliset ruokapalvelut 2
CA00CX13 Erityisruokavaliot 2
CA00CX14 Elintarvikkeet ja ravitsemus 4
YE00BW57 Marketing Planning and Implementation in the Food Chain 5
CA00CX17 Organisaatiokäyttäytyminen 2