Ruokapalvelut suurkeittiöissäLaajuus (3 op)
Tunnus: CA00CX00
Osaamistavoitteet
Opiskelija harjaantuu toimimaan ruokapalvelukonseptin mukaisissa tuotanto- ja palveluprosesseissa. Hän osaa kehittää ja soveltaa osaamistaan ja toimii vastuullisena jäsenenä työyhteisössä.
Sisältö
10 työpäivää suurkeittiössä
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
Hyväksytty:
Opiskelija osallistuu aktiivisesti ruokapalvelukonseptin mukaisiin tuotanto- ja palveluprosesseihin. Hän osaa toimia työyhteisön jäsenenä erilaisissa tehtävissä ottaen vastuuta omasta toiminnastaan. Hän on kiinnostunut ja motivoitunut kehittämään omaa osaamistaan.
Hylätty:
Opiskelija ei osallistu hänelle annettuihin tuotanto- ja palveluprosesseihin.
Hän ei kykene toimimaan työyhteisön jäsenenä, eikä toimi vastuullisesti.
Opiskelija ei ole motivoitunut oman osaamisen kehittämisestä.