Siirry suoraan sisältöön

Kestävä ruokaketjun johtaminen kiertotaloudessaLaajuus (5 op)

Tunnus: YE00CG40

Osaamistavoitteet

Opiskelija tuntee kiertotalouden keskeiset periaatteet. Opiskelija osaa nimetä ruoan toimitusketjun osat ja niiden keskeiset prosessit. Opiskelija osaa nimetä toimitusketjun johtamisen ja mittaamisen periaatteita ja löytää niihin liittyviä tunnuslukuja. Opiskelija tunnistaa kestävää kehitystä ja kiertotaloutta edistäviä ruokaketjun prosesseja ja osaa nimetä kiertotaloutta edistäviä ruoan toimitusketjun johtamisen tavoitteita.

Sisältö

- Ruoan toimitusketjun osat
- Toimitusketjun johtaminen ja mittarit
- Kiertotalouden mukainen johtaminen

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija osaa nimetä jonkun kiertotalouden keskeisen periaatteen, osaa nimetä ruoan toimitusketjun joitakin osia ja prosesseja. Hän osaa nimetä toimitusketjun johtamisen ja mittaamisen jonkun periaatteen ja tunnusluvun. Opiskelija osaa nimetä jonkun kestävää kehitystä ja kiertotaloutta edistän toimenpiteen ja prosessin ruokaketjussa.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija tuntee kiertotalouden keskeisiä periaatteita, osaa nimetä ruoan toimitusketjun osat ja keskeisiä prosesseja. Hän osaa nimetä toimitusketjun johtamisen ja mittaamisen joitakin keskeisiä periaatteita ja löytää niihin liittyviä tunnuslukuja. Opiskelija tuntee kestävää kehitystä ja kiertotaloutta edistäviä toimenpiteitä ja prosesseja ruokaketjussa ja tunnistaa kiertotaloutta edistäviä ruoan toimitusketjun johtamisen tavoitteita ja osaa perustella niitä.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija tuntee hyvin kiertotalouden keskeiset periaatteet, osaa nimetä ruoan toimitusketjun osat ja keskeiset prosessit. Hän osaa nimetä toimitusketjun johtamisen ja mittaamisen keskeiset periaatteet ja löytää niihin liittyviä tunnuslukuja eri lähteistä. Opiskelija tuntee hyvin kestävää kehitystä ja kiertotaloutta edistäviä toimenpiteitä ja prosesseja ruokaketjuissa ja osaa nimetä kiertotaloutta edistäviä ruoan toimitusketjun johtamisen tavoitteita.

Lisätiedot

TKI-osuus 50 %.