Siirry suoraan sisältöön

Ravintorasvat, jäätelöt ja välipalatuotteet (5op)

Toteutuksen tunnus: C-02467-BI00DW00-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
03.05.2024 - 13.12.2024
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
13.01.2025 - 14.03.2025
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Korkeakoulu
Hämeen ammattikorkeakoulu, Hämeenlinna
Opetuskielet
suomi
Paikat
0 - 8
Opintojakso
C-02467-BI00DW00

Arviointiasteikko

1-5

Tavoitteet

Tämä opintojakso kuuluu Meijeriteollisuuden prosessit -moduuliin. Opiskelija ymmärtää ravintorasvojen, jäätelöiden ja muiden välipalatuotteiden valmistuksen kokonaisprosessit ja osaa arvioida sopivia menetelmiä käyttäen prosessivaiheiden ja -parametrien vaikutuksen lopputuotteiden laatuun.

Siirry alkuun