Ravintorasvat, jäätelöt ja välipalatuotteet (5op)
Toteutuksen tunnus: C-02467-BI00DW00-3002
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 03.05.2024 - 13.12.2024
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 13.01.2025 - 14.03.2025
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Korkeakoulu
- Hämeen ammattikorkeakoulu, Hämeenlinna
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 0 - 8
- Opintojakso
- C-02467-BI00DW00
Arviointiasteikko
1-5
Tavoitteet
Tämä opintojakso kuuluu Meijeriteollisuuden prosessit -moduuliin. Opiskelija ymmärtää ravintorasvojen, jäätelöiden ja muiden välipalatuotteiden valmistuksen kokonaisprosessit ja osaa arvioida sopivia menetelmiä käyttäen prosessivaiheiden ja -parametrien vaikutuksen lopputuotteiden laatuun.