Ruokapalvelujen tuottaminen (4op)
Toteutuksen tunnus: CA00BT62-3001
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
 - 02.04.2018 - 10.04.2018
 - Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
 
- Ajoitus
 - 27.08.2018 - 05.05.2019
 - Toteutus on päättynyt.
 
- Opintopistemäärä
 - 4 op
 
- Lähiosuus
 - 4 op
 
- Toteutustapa
 - Lähiopetus
 
- Opetuskielet
 - suomi
 
- Koulutus
 - Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut
 
- Opettajat
 - Eija Putula-Hautala
 - Eliisa Ylinen
 
- Opintojakso
 - CA00BT62
 
Tavoitteet
Opiskelija syventää osaamistaan
- ravintolan palvelukonseptin mukaisten ruoka- ja asiakaspalvelujen tuottamisessa.
- erilaisissa tuotanto- ja palveluprosesseissa toimimisessa.
- ruokapalvelujen turvallisuuteen, terveellisyyteen, taloudellisuuteen ja elämyksellisyyteen liittyvän osaamisensa soveltamisessa palvelu- ja oppimisympäristöissä.
- hygieenisten käytäntöjen hallitsemisessa ja vastuun ottamisessa elintarvike- ja ravintolatilojen työympäristön puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä ympäristöä säästäviä ja kestävää kehitystä tukevia valintoja käyttäen.
                    
Sisältö
- Ravintolapalvelujen tuottaminen toimintaympäristöissä
- Erityisruokavaliot
                    
Opetusmenetelmät
Luennot ja harjoitukset ja ravintolapalvelujen tuottaminen palvelu- ja oppimisympäristöissä.
                    
Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö
Opintojaksoon sisältyy 2 viikon työssäoppimisjakso suurtalouskeittiössä.
                    
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
Osaa ohjatusti tuottaa eri palvelukonseptien mukaisia ruoka- ja asiakaspalveluja
Osaa ohjatusti toimia joissakin tuotanto- ja palveluprosesseissa
Opiskelija tunnistaa ruokapalvelujen turvallisuuteen, terveellisyyteen, taloudellisuuteen ja elämyksellisyyteen liittyvää perusosaamista erilaisissa palvelu- ja oppimisympäristöissä
                    
Arviointikriteerit, hyvä (3)
Osaa tuottaa eri palvelukonseptien mukaisia ruoka- ja asiakaspalveluja
Osaa toimia erilaisissa tuotanto- ja palveluprosesseissa
Opiskelija osaa käyttää ruokapalvelujen turvallisuuteen, terveellisyyteen, taloudellisuuteen ja elämyksellisyyteen liittyvää tietoa palvelu- ja oppimisympäristöissä
                    
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Osaa tuottaa ja ratkaista eri palvelukonseptien mukaisia ruoka- ja asiakaspalvelutilanteita
Osaa toimia itsenäisesti erilaisissa tuotanto- ja palveluprosesseissa
Opiskelija osaa soveltaa ruokapalvelujen turvallisuuteen, terveellisyyteen, taloudellisuuteen ja elämyksellisyyteen liittyvää osaamistaan palvelu- ja oppimisympäristöissä