Siirry suoraan sisältöön

Ruokapalvelujen tuottaminen (4op)

Toteutuksen tunnus: CA00BT62-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
02.04.2018 - 10.04.2018
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
27.08.2018 - 05.05.2019
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
4 op
Lähiosuus
4 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Opetuskielet
suomi
Koulutus
Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut
Opettajat
Eija Putula-Hautala
Eliisa Ylinen
Opintojakso
CA00BT62

Tavoitteet

Opiskelija syventää osaamistaan
- ravintolan palvelukonseptin mukaisten ruoka- ja asiakaspalvelujen tuottamisessa.
- erilaisissa tuotanto- ja palveluprosesseissa toimimisessa.
- ruokapalvelujen turvallisuuteen, terveellisyyteen, taloudellisuuteen ja elämyksellisyyteen liittyvän osaamisensa soveltamisessa palvelu- ja oppimisympäristöissä.
- hygieenisten käytäntöjen hallitsemisessa ja vastuun ottamisessa elintarvike- ja ravintolatilojen työympäristön puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä ympäristöä säästäviä ja kestävää kehitystä tukevia valintoja käyttäen.

Sisältö

- Ravintolapalvelujen tuottaminen toimintaympäristöissä
- Erityisruokavaliot

Opetusmenetelmät

Luennot ja harjoitukset ja ravintolapalvelujen tuottaminen palvelu- ja oppimisympäristöissä.

Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö

Opintojaksoon sisältyy 2 viikon työssäoppimisjakso suurtalouskeittiössä.

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Osaa ohjatusti tuottaa eri palvelukonseptien mukaisia ruoka- ja asiakaspalveluja
Osaa ohjatusti toimia joissakin tuotanto- ja palveluprosesseissa
Opiskelija tunnistaa ruokapalvelujen turvallisuuteen, terveellisyyteen, taloudellisuuteen ja elämyksellisyyteen liittyvää perusosaamista erilaisissa palvelu- ja oppimisympäristöissä

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Osaa tuottaa eri palvelukonseptien mukaisia ruoka- ja asiakaspalveluja
Osaa toimia erilaisissa tuotanto- ja palveluprosesseissa
Opiskelija osaa käyttää ruokapalvelujen turvallisuuteen, terveellisyyteen, taloudellisuuteen ja elämyksellisyyteen liittyvää tietoa palvelu- ja oppimisympäristöissä

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Osaa tuottaa ja ratkaista eri palvelukonseptien mukaisia ruoka- ja asiakaspalvelutilanteita
Osaa toimia itsenäisesti erilaisissa tuotanto- ja palveluprosesseissa
Opiskelija osaa soveltaa ruokapalvelujen turvallisuuteen, terveellisyyteen, taloudellisuuteen ja elämyksellisyyteen liittyvää osaamistaan palvelu- ja oppimisympäristöissä

Siirry alkuun