Siirry suoraan sisältöön

Luovan alan yrittäjyys (5op)

Toteutuksen tunnus: 2E00BF13-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
02.12.2017 - 31.12.2017
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
01.01.2018 - 31.05.2018
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
2 op
Virtuaaliosuus
3 op
Toteutustapa
Monimuoto-opetus
Opetuskielet
suomi
Koulutus
Kulttuurituottaja (ylempi AMK)
Opettajat
Satu Lautamäki
Opintojakso
2E00BF13

Tavoitteet

Opiskelija osaa

- tunnistaa luovien alojen yritystoiminnan tyypilliset piirteet ja erityispiirteet
- analysoida luovan alan yrityspolkua sekä suunnitella tuote- tai palveluidean jalostamisen ja testaamisen
- analysoida menestyksen avaintekijöitä
- arvioida omia yrittäjyysresurssejaan

Sisältö

- luovien alojen erityispiirteet ja yritystoiminnan olemus
- luovat alat rajapinnoilla osana monialaista yritystoimintaa
- menestystarinoiden menestystekijöiden kirkastaminen
- idean kehittämisen, testaamisen ja kaupallistamisen vaiheet
- uusien palvelujen ja osaamisen tuotteistaminen
- ansaintalogiikat, rahoituslähteet ja apurahat

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Tyydyttävä (2-1): Opiskelija suunnittelee tuote- tai palveluidean kehittämistä hyödyntäen joitain tuotteistamisen elementtejä. Opiskelijan toiminta ja tuotokset osoittavat kehittämisen ja testaamisen toimintamallin auttavaa hallintaa. Opiskelija arvioi yrittäjyysresurssejaan.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Hyvä (4-3): Opiskelija suunnittelee tuote- tai palveluidean kehittämistä hyödyntäen tuotteistamisen työkaluja kattavasti. Opiskelijan toiminta ja tuotokset osoittavat kehittämisen ja testaamisen toimintamallin hallintaa. Opiskelija arvioi yrittäjyysresurssejaan kriittisesti.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Kiitettävä (5): Opiskelija suunnittelee tuote- tai palveluidean kehittämistä hyödyntäen erinomaisesti luovien alojen lähtökohtia ja tuotteistamisen työkaluja. Opiskelijan toiminta ja tuotokset osoittavat vahvaa kehittämisen ja testaamisen toimintamallin hallintaa. Opiskelija arvioi yrittäjyysresurssejaan kriittisesti ja monipuolisesti.

Siirry alkuun