Siirry suoraan sisältöön

Nutrition project (5op)

Toteutuksen tunnus: KA33C30-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
08.01.2017 - 15.02.2017
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
16.02.2017 - 10.03.2017
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Opetuskielet
englanti
Koulutus
Restonomi (ylempi AMK), Ruokaketjun kehittäminen
Opettajat
Ulla Eromäki
Soili Alanne
Opintojakso
KA33C30

Tavoitteet

The student is familiar with the national and international environment of his professional field. The student participates in the project in which the professional tasks are analyzed, estimated and developed internationally.

Sisältö

-national and international challenges of nutrition
-project work

Opetusmenetelmät

Lectures, visiting lecturers and independent project work.

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Total work load of the course: 135 h
- of which scheduled studies: 32 h
- of which autonomous studies: 103 h

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

1
The student can give examples of main nutrition issues in international level and compare them with national issues. The student can take part and analyze nutrition projects in co-operation with international partners.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

3
The student can name main nutrition issues in international level and compare them with national nutrition issues. The student can analyze and develop nutrition projects in co-operation with international partners.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

5
The student can define main nutrition issues in international level and compare them with national nutrition issues. The student can built, analyze and develop nutrition projects in co-operation with international partners.

Esitietovaatimukset

The participation in the course requires the knowledge of Ravitsemustaito (Voutilainen E., Fogelholm M., Mutanen M. 2015) or the similar contents.

Siirry alkuun