Siirry suoraan sisältöön

Kehittämisprojekti (10op)

Toteutuksen tunnus: KA01CMYT04-4

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
21.03.2016 - 30.01.2017
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
21.11.2016 - 28.04.2017
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
10 op
Lähiosuus
10 op
TKI-osuus
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutus
Agrologi (AMK)
Opettajat
Jussi Esala
Anu Latva-Reinikka
Samu Palander
Leena Riikonen
Juhani Suojaranta
Teija Rönkä
Heikki Harmanen
Opintojakso
KA01CMYT04

Arviointiasteikko

1-5

Tavoitteet

Opiskelija syventää asiantuntijuuttaan valitsemallaan aihealueella, joka voi olla kotieläintuotannon, kotieläinten terveydenhuollon, kasvintuotannon tai teknologian osaamisalaa painottuva. Työ voi perustua myös koko ruokaketjua läpäisevään teemaa, ja tällöin se tehdään ryhmässä, jossa on agrologi-, elintarvikeinsinööri - ja restonomiopiskelijoita. Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa analysoida tuotantoprosessien ja toimintojen vuorovaikutuksia osaamisalojen välisiä. Hän osaa poimia keskeisiä toimintojen ja prosessien tehokkuutta ja laatua kuvaavia indikaattoreita sekä kehittää edelleen käyttäen apuna kotimaisista ja ulkomaisista lähteistä saamaansa käytännön ammatilliseen osaamiseen ja tutkimuksiin pohjautuvaa tietoa.

Sisältö

Opiskelijapari tai pienryhmä valitsee tuotantoprosesseihin tai toimintoihin liittyvän projektiaiheen opettajien ohjauksessa. Eri ryhmien aiheet voivat poiketa toisistaan sekä vuosiluokittain, että vuosiluokkien välillä.

Oppimateriaalit

Eri alojen syventävää materiaalia, joka sovitaan opiskelijoiden valitsemien aiheiden mukaan.

Opetusmenetelmät

-Aktivoivat luennot
-Pienryhmissä tapahtuvaa oppimista. Opiskelijaryhmän oppimisprosessia tukee joustavaasti tilanteen mukaan usea eri opettaja

Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö

Ei harjoittelua

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Opiskelijan työmäärä on 270 h, josta:
- työjärjestyksessä olevaa opiskelua 70 h
- omatoimista ohjattua työskentelyä 200 h

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Hyväksyttyyn suoritukseen vaaditaan monipuolista aiheeseen perehtyneisyyttä, alan uusimman kotimaisen tiedon hallintaa sekä ulkomaisen ammatillisen tiedon hyödyntämistä.

Esitietovaatimukset

-Kaikki yhteiset ammattiopinnot
-Kaikki maatalousyritysten tuotantoprosessit valinnan alaiset opinnot joko suoritettua tai aloitettu

Siirry alkuun