Tiedolla johtaminen ammattikeittiössä (4op)
Toteutuksen tunnus: CA00CX07-3002
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
 - 16.04.2022 - 07.09.2022
 - Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
 
- Ajoitus
 - 12.09.2022 - 22.01.2023
 - Toteutus on päättynyt.
 
- Opintopistemäärä
 - 4 op
 
- Lähiosuus
 - 2 op
 
- Virtuaaliosuus
 - 2 op
 
- Toteutustapa
 - Monimuoto-opetus
 
- Toimipiste
 - SeAMK Seinäjoki, Frami
 
- Opetuskielet
 - suomi
 
- Koulutus
 - Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut
 
- Opettajat
 - Paula Juurakko
 - Kirta Nieminen
 
- Opintojakso
 - CA00CX07
 
Arviointiasteikko
1-5
                    
Tavoitteet
Opiskelija ymmärtää tieto- ja viestintätekniikan merkityksen ja mahdollisuudet palveluliiketoiminnan johtamisessa ja kehittämisessä. Opiskelija osaa hyödyntää tietojärjestelmien tuottamaa dataa ruokapalvelujen johtamisessa ja kehittämisessä. Hän osaa käyttää tuotannonohjausjärjestelmää osana ruokapalvelujen suunnittelua, toteutusta ja johtamista.
                    
Sisältö
Alan digitaaliset tietojärjestelmät ja niistä saatavan datan hyödyntäminen 
Jamix-ruokatuotanto -ohjelmisto
                    
Oppimateriaalit
Ilmoitetaan opintojakson alkaessa
                    
Opetusmenetelmät
Luennot ja Jamix Ruokatuotanto-ohjelma 2 op
Verkkoluennot- ja tehtävät 2 op
                    
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
4 op, 108 h, josta 54 h verkko-opiskelua
                    
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
2 op lähiopetusta, 2 op verkko-opetusta
                    
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
Opiskelija tunnistaa digitaalisia keinoja palvelujen tuottamisessa, johtamisessa ja kehittämisessä. Hän tietää, mitä alan toiminnanohjausjärjestelmällä tarkoitetaan ja kuinka toiminnanohjausjärjestelmää käytetään ruokapalvelujen päivittäisen toiminnan johtamisessa ja kehittämisessä. Opiskelija osaa käyttää Jamix -ruokatuotannon ohjelman perustoimintoja.
                    
Arviointikriteerit, hyvä (3)
Opiskelija tuntee digitaalisia keinoja palvelujen tuottamisessa, johtamisessa ja kehittämisessä. Hän ymmärtää mitä alan toiminnanohjausjärjestelmällä tarkoitetaan ja kuinka toiminnanohjausjärjestelmää käytetään ruokapalvelujen päivittäisen toiminnan johtamisessa ja kehittämisessä. Opiskelija osaa käyttää Jamix -ruokatuotannon ohjelman perustoimintoja hyvin.
                    
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Opiskelija osaa hyödyntää digitaalisia keinoja palvelujen tuottamisessa, johtamisessa ja kehittämisessä. Hän ymmärtää ja osaa hyödyntää alan toiminnanohjausjärjestelmää ruokapalvelujen päivittäisen toiminnan johtamisessa ja kehittämisessä. Opiskelija osaa käyttää Jamix -ruokatuotannon ohjelman perustoimintoja kiitettävästi.
                    
Esitietovaatimukset
Ruokapalvelujen tuottaminen
Ruokapalvelut suurkeittiössä
Perusharjoittelu