Siirry suoraan sisältöön

Tiedolla johtaminen ammattikeittiössä (4op)

Toteutuksen tunnus: CA00CX07-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
16.04.2022 - 07.09.2022
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
12.09.2022 - 22.01.2023
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
4 op
Lähiosuus
2 op
Virtuaaliosuus
2 op
Toteutustapa
Monimuoto-opetus
Toimipiste
SeAMK Seinäjoki, Frami
Opetuskielet
suomi
Koulutus
Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut
Opettajat
Paula Juurakko
Kirta Nieminen
Opintojakso
CA00CX07

Arviointiasteikko

1-5

Tavoitteet

Opiskelija ymmärtää tieto- ja viestintätekniikan merkityksen ja mahdollisuudet palveluliiketoiminnan johtamisessa ja kehittämisessä. Opiskelija osaa hyödyntää tietojärjestelmien tuottamaa dataa ruokapalvelujen johtamisessa ja kehittämisessä. Hän osaa käyttää tuotannonohjausjärjestelmää osana ruokapalvelujen suunnittelua, toteutusta ja johtamista.

Sisältö

Alan digitaaliset tietojärjestelmät ja niistä saatavan datan hyödyntäminen
Jamix-ruokatuotanto -ohjelmisto

Oppimateriaalit

Ilmoitetaan opintojakson alkaessa

Opetusmenetelmät

Luennot ja Jamix Ruokatuotanto-ohjelma 2 op
Verkkoluennot- ja tehtävät 2 op

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

4 op, 108 h, josta 54 h verkko-opiskelua

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

2 op lähiopetusta, 2 op verkko-opetusta

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija tunnistaa digitaalisia keinoja palvelujen tuottamisessa, johtamisessa ja kehittämisessä. Hän tietää, mitä alan toiminnanohjausjärjestelmällä tarkoitetaan ja kuinka toiminnanohjausjärjestelmää käytetään ruokapalvelujen päivittäisen toiminnan johtamisessa ja kehittämisessä. Opiskelija osaa käyttää Jamix -ruokatuotannon ohjelman perustoimintoja.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija tuntee digitaalisia keinoja palvelujen tuottamisessa, johtamisessa ja kehittämisessä. Hän ymmärtää mitä alan toiminnanohjausjärjestelmällä tarkoitetaan ja kuinka toiminnanohjausjärjestelmää käytetään ruokapalvelujen päivittäisen toiminnan johtamisessa ja kehittämisessä. Opiskelija osaa käyttää Jamix -ruokatuotannon ohjelman perustoimintoja hyvin.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija osaa hyödyntää digitaalisia keinoja palvelujen tuottamisessa, johtamisessa ja kehittämisessä. Hän ymmärtää ja osaa hyödyntää alan toiminnanohjausjärjestelmää ruokapalvelujen päivittäisen toiminnan johtamisessa ja kehittämisessä. Opiskelija osaa käyttää Jamix -ruokatuotannon ohjelman perustoimintoja kiitettävästi.

Esitietovaatimukset

Ruokapalvelujen tuottaminen
Ruokapalvelut suurkeittiössä
Perusharjoittelu

Siirry alkuun