Siirry suoraan sisältöön

Palvelukonseptin kehittäminen (5op)

Toteutuksen tunnus: KI15CRPK002-11

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
30.08.2015 - 08.04.2016
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
01.02.2016 - 30.05.2016
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
4 op
Virtuaaliosuus
1 op
TKI-osuus
5 op
Toteutustapa
Monimuoto-opetus
Koulutus
Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut
Opettajat
Ilkka Latomäki
Elina Ojala
Opintojakso
KI15CRPK002

Arviointiasteikko

1-5

Tavoitteet

Opiskelija tuntee strategisen suunnittelun ja johtamisen perusteet. Opiskelija osaa selittää ennakoinnin, innovatiivisuuden ja luovuuden merkityksen palvelukonseptien kehittämisessä. Opiskelija osaa tilojen toiminnallisen suunnittelun ja osaa kehittää palvelukonseptia myös prosessilähtöisesti.

- Opiskelija osaa laatia palvelukonseptin budjetin ja suunnitella sen rahoituksen.

Sisältö

- strateginen suunnittelu ja johtaminen
- innovatiivisuus ja luovuus liiketoiminnassa
- ennakointimenetelmät
- tilojen toiminnallinen suunnittelu osana konseptia
- palvelukonseptin taloudellinen suunnittelu

Oppimateriaalit

Ilmoitetaan opintojakson alkaessa

Opetusmenetelmät

- Luennot, oppimistehtävät, ryhmätyöt, verkko-opiskelu

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

- luennot 35h, ohjatut harjoitukset 15h, itsenäinen opiskelu 85h

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

5
Opiskelija osaa soveltaa ja arvioida strategisen suunnittelun ja johtamisen merkitystä osana palvelukonseptin suunnittelua.
Opiskelija tunnistaa yhteyksiä ennakoinnin, innovatiivisuuden ja luovuuden merkityksen palvelukonseptien kehittämisessä.
Opiskelija osaa suhteuttaa tilojen toiminnallisen suunnittelun osaksi palvelukonseptin kehittämistä ja osaa suunnitella palvelukonsepteja myös prosessilähtöisesti.
Opiskelija osaa laatia perustellun palvelukonseptin budjetin ja suunnitella rahoituksen.

3
Opiskelija selittää strategisen suunnittelun ja johtamisen merkitystä.
Opiskelija osaa perustella ennakoinnin, innovatiivisuuden ja luovuuden merkitystä palvelukonseptien kehittämisessä.
Opiskelija osaa suunnitella toiminnallisia tiloja ja kehittää palvelukonseptia myös prosessilähtöisesti.
Opiskelija osaa laatia palvelukonseptin budjetin ja suunnitella sen rahoituksen.

1
Opiskelija osaa luetella strategisen suunnittelun ja johtamisen perusteita.
Opiskelija tunnistaa ennakoinnin, innovatiivisuuden ja luovuuden merkityksen palvelukonseptien kehittämisessä.
Opiskelija tunnistaa tilojen toiminnallisen suunnittelun ja palvelukonseptin prosessilähtöisen kehittämisen periaatteita.
Opiskelija osaa tulkita palvelukonseptin budjettia ja rahoitusta ja luetella siihen kuuluvat osa-alueet.

Esitietovaatimukset

- Yritystoiminta ja yrittäjyys, Henkilöstöjohtaminen ja esimiestyö ruokaketjussa, Markkinoinnin suunnittelu ja toteutus ruokaketjussa.

Lisätiedot

T&K&I osuus 4op

Siirry alkuun