Siirry suoraan sisältöön

Liiketoiminnan suunnittelun ja kehittämisen projektit (5op)

Toteutuksen tunnus: KI15CPROJ02-9

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
30.08.2015 - 30.09.2015
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
01.09.2015 - 30.10.2015
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
4 op
Virtuaaliosuus
1 op
TKI-osuus
5 op
Toteutustapa
Monimuoto-opetus
Koulutus
Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut
Opettajat
Ilkka Latomäki
Elina Ojala
Opintojakso
KI15CPROJ02

Arviointiasteikko

1-5

Tavoitteet

- Opiskelija tietää matkailu- ja ravitsemisalan liiketoiminnan osa-alueet ja osaa suunnitella, kehittää, toteuttaa ja raportoida niistä sekä laatia liiketoimintasuunnitelman.
- Hän osaa soveltaa liiketoiminnan käsitteistöä ja erilaisia kehittämismenetelmiä toteutettavana olevassa projektissaan.
- Hän osaa laatia talousarvion suunnitellulle / toteutettavalle hankkeelle.

Sisältö

- Liiketoiminnan kehittämismenetelmiä
- Liiketoimintasuunnitelman laatiminen
- Taloussuunnittelu ja rahoitus käytännössä

Oppimateriaalit

- Ilmoitetaan opintojakson alkaessa

Opetusmenetelmät

- Liiketoiminnan kehittämisprojektien suunnittelu ja toteuttaminen

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

- Luennot 50h, itsenäistä ja ryhmätyöskentelyä 85h.

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

5
Opiskelija osaa suunnitella, kehittää ja raportoida matkailu- ja ravitsemisalan liiketoimintaa.
Hän osaa soveltaa liiketoiminnan käsitteistöä ja erilaisia kehittämismenetelmiä toteutettavana olevassa projektissaan.
Hän osaa laatia liiketoimintastrategian mukaisen ja perustellun talousarvion suunnitellulle / toteutettavalle hankkeelle.
3
Opiskelija osaa suunnitella ja raportoida matkailu- ja ravitsemisalan liiketoimintaa.
Hän osaa käyttää liiketoiminnan käsitteistöä ja erilaisia kehittämismenetelmiä toteutettavana olevassa projektissaan.
Hän osaa laatia ja perustella talousarvion suunnitellulle / toteutettavalle hankkeelle.
1
Opiskelija tunnistaa matkailu- ja ravitsemisalan liiketoimintasuunnitelman merkityksen ja sen osa-alueita.
Hän tuntee liiketoiminnan käsitteistöä ja osaa käyttää jotakin kehittämismenetelmiä toteutettavana olevassa projektissaan.
Hän osaa laatia suunniteltavan / toteutettavan hankkeen talousarvion osa-alueita.

Esitietovaatimukset

- Palvelukonseptin kehittäminen
- Taloushallinto
- Henkilöstöhallinto
- Markkinointi palvelualalla

Lisätiedot

- Verkko-opintoja 2 op
- T&K 5 op

Siirry alkuun