Siirry suoraan sisältöön

Ruokaketjun vastuullisuus (5op)

Toteutuksen tunnus: YE00BI09-3013

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
19.04.2021 - 12.09.2021
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
16.09.2021 - 17.12.2021
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
1 op
Virtuaaliosuus
4 op
Toteutustapa
Monimuoto-opetus
Opetuskielet
suomi
Koulutus
Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka
Agrologi (AMK)
Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut
Avoin amk
Opettajat
Anu Latva-Reinikka
Margit Närvä
Anna Tall
Leena Arjanne
Kirta Nieminen
Merja Kyntäjä
Teija Rönkä
Vastuuopettaja
Teija Rönkä
Opintojakso
YE00BI09

Arviointiasteikko

Hyväksytty/hylätty

Tavoitteet

Opiskelija tuntee ruokaketjun vastuullisuuden eri ulottuvuudet: ympäristövastuullisuus, tuoteturvallisuus, ravitsemus, työhyvinvointi, eläinten hyvinvointi, taloudellinen vastuu ja paikallisuus.

Sisältö

- Ruokaketjun vastuullisuuden merkitys globaalissa maailmassa
- Ruokaketjun ympäristövastuullisuus
- Ruokaketjun tuoteturvallisuus ja jäljitettävyys
- Ravitsemussuositukset laadun ja vastuullisuuden ohjaajana
- Työhyvinvoinnin eri ulottuvuudet vastuullisessa ruokaketjussa
- Eläinten hyvinvointi
- Taloudellinen vastuu ja paikallisuus

Opetusmenetelmät

Luennot
Ryhmätyöskentely
Tehtävät

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Opiskelijan työmäärä 133,5h

Arviointikriteerit, hyväksytty/hylätty

Hyväksytty: Opiskelija osallistuu aktiivisesti opetukseen ja palauttaa annetut tehtävät hyväksytysti. Opiskelija osaa esitellä ruokaketjun vastuullisuuden eri ulottuvuuksia.

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Opintojakso arvioidaan hyväksytty/hylätty.
Hyväksytty: Opiskelija osallistuu aktiivisesti lähiopetukseen ja palauttaa annetut tehtävät hyväksytysti. Opiskelija osaa esitellä ruokaketjun vastuullisuuden eri ulottuvuuksia.

Esitietovaatimukset

Ruokaketjun toiminta

Siirry alkuun