English 2 (2op)
Toteutuksen tunnus: YELENGLI07-3012
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
 - 19.04.2021 - 09.01.2022
 - Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
 
- Ajoitus
 - 10.01.2022 - 15.05.2022
 - Toteutus on päättynyt.
 
- Opintopistemäärä
 - 2 op
 
- Lähiosuus
 - 1 op
 
- Virtuaaliosuus
 - 1 op
 
- Toteutustapa
 - Monimuoto-opetus
 
- Toimipiste
 - SeAMK Seinäjoki, Frami
 
- Opetuskielet
 - suomi
 
- Koulutus
 - Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka
 - Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut
 
- Opettajat
 - Erja Heikkilä
 
- Opintojakso
 - YELENGLI07
 
Arviointiasteikko
1-5
                    
Tavoitteet
Opiskelija:
-osaa oman erityisalansa terminologiaa ja sanastoa
-osaa soveltaa yllämainittuja taitojaan käytännön tilanteissa eri työtehtävissään sekä kirjallisesti että suullisesti
-osaa hankkia uutta tietoa alaltaan englanninkielisistä lähteistä ja soveltaa sitä suullisessa ja kirjallisessa ilmaisussaan
                    
Sisältö
Oman alan erityisterminologia, ammattitekstit
Ammattialan työtehtävät ja työympäristöt  
Palvelutilanteet 
Alaan liittyvät keskustelut ja suulliset esitykset
                    
Oppimateriaalit
Opettajan ilmoittama materiaali, oheislukemistona Expert, English for Food Professionals
                    
Opetusmenetelmät
Kontaktiopetus ja itsenäinen verkko-opiskelu (Moodle), suulliset ja kirjalliset harjoitukset
                    
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Kirjallinen tentti ja suullinen näyttö (esitykset)
                    
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Kontaktitunteja 12, muu kuormitus itsenäisiä verkko-opintoja
                    
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
Opiskelija käyttää viestinnässään yksinkertaisia rakenteita ja suppeaa sanastoa, mutta virheet haittaavat ymmärrettävyyttä. Ymmärtää hidasta ja selkeää puhetta ja helpohkoa ammattialan tekstiä. Selviää auttavasti ennakoitavissa työelämän tilanteissa. Ääntämisessä havaittavissa muiden kielten vaikutusta. Eurooppalaisen viitekehyksen taitotaso B1.
                    
Arviointikriteerit, hyvä (3)
Opiskelija käyttää viestinnässään perusrakenteita lähes virheettömästi ja ammattialan perussanastoa ymmärrettävästi. Opiskelija selviytyy kohtalaisesti ennakoiduissa työelämän tilanteissa. Ääntää ymmärrettävästi. Eurooppalaisen viitekehyksen taitotaso B1/B2.
                    
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Opiskelija käyttää viestinnässään lähes virheettömästi monipuolisia rakenteita ja laajaa ammattialan sanastoa. On aktiivinen ja selviytyy itsenäisesti ja sujuvasti työelämän kirjallisissa ja suullisissa tilanteissa. Ääntäminen kohdekielenomaista. Eurooppalaisen viitekehyksen taitotaso B2.
                    
Esitietovaatimukset
English 1
                    
Lisätiedot
Läsnäolovelvollisuus 80 %