Siirry suoraan sisältöön

English 2 (2 op)

Toteutuksen tunnus: YELENGLI07-3012

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

19.04.2021 - 09.01.2022

Ajoitus

10.01.2022 - 15.05.2022

Laajuus

2 op

Virtuaaliosuus (op)

1 op

Yksikkö

SeAMK Ruoka

Toimipiste

SeAMK Seinäjoki, Frami

Opetuskielet

  • Suomi

Tutkinto-ohjelma

  • Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut
  • Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka

Opettaja

  • Erja Heikkilä

Vastuuhenkilö

Jukka Kauppila

Opiskelijaryhmät

  • BIELI20
    Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka

Tavoitteet

Alakohtaiset osaamistavoitteet ( 2 op)
Opiskelija:
-osaa oman erityisalansa terminologiaa ja sanastoa
-osaa soveltaa yllämainittuja taitojaan käytännön tilanteissa eri työtehtävissään sekä kirjallisesti että suullisesti
-osaa hankkia uutta tietoa alaltaan eri lähteistä ja soveltaa sitä suullisessa ja kirjallisessa ilmaisussaan

Sisältö

Alakohtaiset sisällöt (2 op)
Oman alan erityisterminologia, ammattitekstit
Ammattialan työtehtävät ja työympäristöt
Palvelutilanteet
Alaan liittyvät keskustelut ja suulliset esitykset

Oppimateriaalit

Opettajan ilmoittama materiaali, oheislukemistona Expert, English for Food Professionals

Opetusmenetelmät

Kontaktiopetus ja itsenäinen verkko-opiskelu (Moodle), suulliset ja kirjalliset harjoitukset

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Kirjallinen tentti ja suullinen näyttö (esitykset)

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Kontaktitunteja 12, muu kuormitus itsenäisiä verkko-opintoja

Lisätietoja opiskelijoille

Läsnäolovelvollisuus 80 %

Arviointiasteikko

1-5

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija osaa käyttää yksinkertaisia rakenteita ja suppeaa ammattisanastoa. Virheet haittaavat ymmärrettävyyttä. Hän ymmärtää hidasta ja selkeää puhetta ja helpohkoa ammattialan tekstiä.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija osaa käyttää oman ammattialansa ammattisanastoa tyydyttävästi. Hän ymmärtää alansa perustekstejä ja selviytyy kohtalaisesti ennakoiduissa työelämän tilanteissa.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija osaa käyttää oman alansa ammattisanastoa taitavasti. Hän ymmärtää ja tuottaa vaativaa ammattiaineistoa. Selviytyy hyvin oman alansa työtilanteissa.

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Aktiivinen osallistuminen, kirjallinen ja suullinen näyttö (tentit, esitykset)

Esitietovaatimukset

English 1