Siirry suoraan sisältöön

Kasviproteiinivalmisteet tutuksi (3op)

Toteutuksen tunnus: CA00CM32-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
15.03.2021 - 14.04.2021
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
03.05.2021 - 20.06.2021
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
3 op
Lähiosuus
0 op
Virtuaaliosuus
3 op
Toteutustapa
Etäopetus
Opetuskielet
suomi
Paikat
0 - 40
Koulutus
Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut
Opettajat
Eliisa Ylinen
Ryhmät
VVO
VVO-ryhmä Peppiä varten
Opintojakso
CA00CM32

Arviointiasteikko

Hyväksytty/hylätty

Tavoitteet

Opiskelija tutustuu erilaisiin kasviproteiinivalmisteisiin ja osaa kertoa mistä ja miten valmisteet on valmistettu. Opiskelija osaa arvioida valmisteiden ympäristövaikutukset verrattuna muihin proteiinilähteisiin. Opiskelija osaa korvata lihan tai kalan näillä valmisteilla ja osaa valmistaa erilaisia ruokia valmisteita käyttäen.

Sisältö

- erilaiset kasviproteiinivalmisteet ja mistä ne valmistetaan
- valmisteiden ravintosisältö
- valmisteiden käyttö ruoanvalmistuksessa
- kasviproteiinivalmisteet vs. liha; hävikki, ympäristövaikutukset, hinta, valmistusaika

Oppimateriaalit

Opintojakson kurssimateriaalina käytetään eri sivustoja netistä.

Opetusmenetelmät

Verkkokurssi.
Luento, kirjallisia ja käytännön tehtäviä itsenäisesti.

Arviointikriteerit, hyväksytty/hylätty

Hyväksytty: Opiskelija osoittaa osaamistavoitteissa esitetyn osaamisen suorittamalla opintojaksoon kuuluvat tehtävät hyväksytysti.
Hylätty: Opiskelija ei saavuta opintojakson osaamistavoitteita eikä suorita kaikkia opintojaksoon kuuluvia tehtäviä hyväksytysti.

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

x

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Hyväksytty: Opiskelija osoittaa osaamistavoitteissa esitetyn osaamisen suorittamalla opintojaksoon kuuluvat tehtävät hyväksytysti.
Hylätty: Opiskelija ei saavuta opintojakson osaamistavoitteita eikä suorita kaikkia opintojaksoon kuuluvia tehtäviä hyväksytysti

Lisätiedot

Opintojakso ensisijaisesti ravitsemisalan opiskelijoille.
Opintojaksolla valmistetaan ruokia kasviproteiineista.
Ruokien valmistukseen tarvittavat raaka-aineet hankitaan omakustanteisesti.

Siirry alkuun