Väyläopetussuunnitelma, Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka: VAYLABIELI24K
Tunnus: VAYLABIELI24K
Kuvaus
Väyläopetussuunnitelma, Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka
Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä
Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) | 2023-2024 | 2024-2025 | 2025-2026 |
Kevät
2024 |
Syksy
2024 |
Kevät
2025 |
Syksy
2025 |
3. / 2024 | 4. / 2024 | 5. / 2024 | 1. / 2024 | 2. / 2024 | 3. / 2025 | 4. / 2025 | 5. / 2025 | 1. / 2025 | 2. / 2025 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
VAYLABIELI24K-1001 |
YHTEISET PERUSOPINNOT
(Valitaan kaikki) |
16 | |||||||||||||||||
XX00DM02 | Korkeakouluopiskelu ja urasuunnittelu | 2 | 2 | 2 | 0.7 | 0.7 | 0.7 | ||||||||||||
XX00DM03 | Tieto- ja viestintätekniikka | 4 | 4 | 4 | 1.3 | 1.3 | 1.3 | ||||||||||||
XX00DM04 | Viestintätaidot | 4 | 4 | 4 | 2 | 2 | |||||||||||||
8B00DM08 | Yrittäjyys ruoka-alalla | 3 | 3 | 3 | 1 | 1 | 1 | ||||||||||||
YPO2C3 | Projektitoiminnan perusteet | 3 | 1.5 | 1.5 | 1.5 | 1.5 | 0.8 | 0.8 | 0.8 | 0.8 | |||||||||
VAYLABIELI24K-1002 |
ALAKOHTAISET PERUSOPINNOT
(Valitaan kaikki) |
5 | |||||||||||||||||
8B00CZ16 | Algebra ja geometria | 5 | 5 | 5 | 5 | ||||||||||||||
VAYLABIELI24K-1003 |
AMMATTIOPINNOT
(Valitaan opintopisteitä: 10) |
7 - 10 | |||||||||||||||||
8B00CX54 | Elintarvikemikrobiologia ja prosessihygienia | 7 | 7 | 7 | 3.5 | 3.5 | |||||||||||||
8B00CX60 | Pakkaustekniikka | 3 | 3 | 3 | 3 | ||||||||||||||
VAYLABIELI24K-1004 |
VALINNAISET OPINNOT
(Valitaan (kpl): 1) |
1 | |||||||||||||||||
8B00CX64 | Elintarvikealan lainsäädäntö | 2 | 2 | 2 | 1 | 1 | |||||||||||||
8B00CX65 | Ravitsemuksen perusteet | 2 | 2 | 2 | 1 | 1 | |||||||||||||
Yhteensä | 30 | 11 | 20.5 | 3.5 | 11 | 11 | 9.5 | 3.5 | 2 | 2 | 7 | 5.5 | 5.5 | 2.8 | 2.8 | 4 | 1.8 | 1.8 |
Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) |
---|---|---|
VAYLABIELI24K-1001 |
YHTEISET PERUSOPINNOT
(Valitaan kaikki) |
16 |
XX00DM02 | Korkeakouluopiskelu ja urasuunnittelu | 2 |
XX00DM03 | Tieto- ja viestintätekniikka | 4 |
XX00DM04 | Viestintätaidot | 4 |
8B00DM08 | Yrittäjyys ruoka-alalla | 3 |
YPO2C3 | Projektitoiminnan perusteet | 3 |
VAYLABIELI24K-1002 |
ALAKOHTAISET PERUSOPINNOT
(Valitaan kaikki) |
5 |
8B00CZ16 | Algebra ja geometria | 5 |
VAYLABIELI24K-1003 |
AMMATTIOPINNOT
(Valitaan opintopisteitä: 10) |
7 - 10 |
8B00CX54 | Elintarvikemikrobiologia ja prosessihygienia | 7 |
8B00CX60 | Pakkaustekniikka | 3 |
VAYLABIELI24K-1004 |
VALINNAISET OPINNOT
(Valitaan (kpl): 1) |
1 |
8B00CX64 | Elintarvikealan lainsäädäntö | 2 |
8B00CX65 | Ravitsemuksen perusteet | 2 |