Siirry suoraan sisältöön

Väyläopetussuunnitelma, Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka: VAYLABIELI24K

Tunnus: VAYLABIELI24K

Kesto:
2 vuotta (30 op)

Aloituslukukausi:
Kevät 2024

Kuvaus

Väyläopetussuunnitelma, Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka

Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä

Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op) 2023-2024 2024-2025 2025-2026 Kevät
2024
Syksy
2024
Kevät
2025
Syksy
2025
3. / 2024 4. / 2024 5. / 2024 1. / 2024 2. / 2024 3. / 2025 4. / 2025 5. / 2025 1. / 2025 2. / 2025
VAYLABIELI24K-1001
YHTEISET PERUSOPINNOT

(Valitaan kaikki)

16
XX00DM02 Korkeakouluopiskelu ja urasuunnittelu 2 2 2 0.7 0.7 0.7
XX00DM03 Tieto- ja viestintätekniikka 4 4 4 1.3 1.3 1.3
XX00DM04 Viestintätaidot 4 4 4 2 2
8B00DM08 Yrittäjyys ruoka-alalla 3 3 3 1 1 1
YPO2C3 Projektitoiminnan perusteet 3 1.5 1.5 1.5 1.5 0.8 0.8 0.8 0.8
VAYLABIELI24K-1002
ALAKOHTAISET PERUSOPINNOT

(Valitaan kaikki)

5
8B00CZ16 Algebra ja geometria 5 5 5 5
VAYLABIELI24K-1003
AMMATTIOPINNOT

(Valitaan opintopisteitä: 10)

7 - 10
8B00CX54 Elintarvikemikrobiologia ja prosessihygienia 7 7 7 3.5 3.5
8B00CX60 Pakkaustekniikka 3 3 3 3
VAYLABIELI24K-1004
VALINNAISET OPINNOT

(Valitaan (kpl): 1)

1
8B00CX64 Elintarvikealan lainsäädäntö 2 2 2 1 1
8B00CX65 Ravitsemuksen perusteet 2 2 2 1 1
Yhteensä 30 11 20.5 3.5 11 11 9.5 3.5 2 2 7 5.5 5.5 2.8 2.8 4 1.8 1.8

Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op)
VAYLABIELI24K-1001
YHTEISET PERUSOPINNOT

(Valitaan kaikki)

16
XX00DM02 Korkeakouluopiskelu ja urasuunnittelu 2
XX00DM03 Tieto- ja viestintätekniikka 4
XX00DM04 Viestintätaidot 4
8B00DM08 Yrittäjyys ruoka-alalla 3
YPO2C3 Projektitoiminnan perusteet 3
VAYLABIELI24K-1002
ALAKOHTAISET PERUSOPINNOT

(Valitaan kaikki)

5
8B00CZ16 Algebra ja geometria 5
VAYLABIELI24K-1003
AMMATTIOPINNOT

(Valitaan opintopisteitä: 10)

7 - 10
8B00CX54 Elintarvikemikrobiologia ja prosessihygienia 7
8B00CX60 Pakkaustekniikka 3
VAYLABIELI24K-1004
VALINNAISET OPINNOT

(Valitaan (kpl): 1)

1
8B00CX64 Elintarvikealan lainsäädäntö 2
8B00CX65 Ravitsemuksen perusteet 2