Lukioväylä, Ruoka-ala, AGRO, RESTO, BIELI (AMK): LVRUOKA23
Opetussuunitelman tunnus: LVRUOKA23
- Kesto
- 2 vuotta (15 op)
- Aloituslukukausi
- Syksy 2023
- Opetuskieli
- suomi
Kuvaus
Lukioväylä, Agrologi (AMK)
Lukioväylä, Insinööri, Bio- ja elintarviketekniikka (AMK)
Lukioväylä, Restonomi (AMK)
Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä
Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) | 2023-2024 | 2024-2025 |
---|---|---|---|---|
LVRUOKA23-1001 |
YHTEISET PERUSOPINNOT
(Valitaan kaikki ) |
4 | ||
XX00DM03 | Tieto- ja viestintätekniikka | 4 | 4 | |
LVRUOKA23-1003 |
YHTEISET RUOKA-ALAN OPINNOT
(Valitaan kaikki ) |
11 | ||
XX00CX20 | Ruokaketjun toiminta | 3 | 3 | |
XX00CX21 | Ruokaketjun vastuullisuus | 3 | 3 | |
CA00DA61 | Markkinoinnin suunnittelu ja toteutus ruokaketjussa | 5 | 5 | |
Yhteensä | 15 | 10 | 5 |
Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) |
---|---|---|
LVRUOKA23-1001 |
YHTEISET PERUSOPINNOT
(Valitaan kaikki ) |
4 |
XX00DM03 | Tieto- ja viestintätekniikka | 4 |
LVRUOKA23-1003 |
YHTEISET RUOKA-ALAN OPINNOT
(Valitaan kaikki ) |
11 |
XX00CX20 | Ruokaketjun toiminta | 3 |
XX00CX21 | Ruokaketjun vastuullisuus | 3 |
CA00DA61 | Markkinoinnin suunnittelu ja toteutus ruokaketjussa | 5 |