Ruokapalvelut suurkeittiöissä (3op)
Opintojakson tunnus: CA00CX00
Opintojakson perustiedot
- Laajuus
- 3 op
- Opetuskieli
- suomi
Osaamistavoitteet
Opiskelija harjaantuu toimimaan ruokapalvelukonseptin mukaisissa tuotanto- ja palveluprosesseissa. Hän osaa kehittää ja soveltaa osaamistaan ja toimii vastuullisena jäsenenä työyhteisössä.
                    
Sisältö
10 työpäivää suurkeittiössä
                    
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
Hyväksytty:
Opiskelija osallistuu aktiivisesti ruokapalvelukonseptin mukaisiin tuotanto- ja palveluprosesseihin. Hän osaa toimia työyhteisön jäsenenä erilaisissa tehtävissä ottaen vastuuta omasta toiminnastaan. Hän on kiinnostunut ja motivoitunut kehittämään omaa osaamistaan.  
Hylätty: 
Opiskelija ei osallistu hänelle annettuihin tuotanto- ja palveluprosesseihin. 
Hän ei kykene toimimaan työyhteisön jäsenenä, eikä toimi vastuullisesti. 
Opiskelija ei ole motivoitunut oman osaamisen kehittämisestä.
                    
