Siirry suoraan sisältöön

Ajankohtainen ravitsemusprojektiLaajuus (3 op)

Tunnus: CA00CX30

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa suunnitella ja toteuttaa itsenäisen projektin. Opiskelija osaa käyttää tiedonhankinnan menetelmiä ja rakentaa projektille teoreettisen viitekehyksen. Hän soveltaa tietojaan ravitsemuksesta ja osaa selittää ja tehdä johtopäätöksiä projektista.

Sisältö

Ravitsemusprojektin suunnittelu ja toteutus ajankohtaisesta ravitsemusaiheesta sekä sen raportointi.

Esitietovaatimukset

Ravitsemustutkimus
Ravitsemusviestintä

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija tarvitsee runsaasti ohjausta projektin suunnittelussa ja toteutuksessa. Hän toimii kaavamaisesti. Raportissa esitetään heikosti projektin tuotoksia ja johtopäätökset ovat hajanaiset ja kytkeytyvät vähäisesti teoriaan.
Hän osaa vain joiltakin osin noudattaa annettuja ohjeita ja toimia annetussa aikataulussa.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija osaa ohjattuna suunnitella ja toteuttaa projektin. Hän osaa käyttää projektin aikana tietojaan ravitsemuksesta. Raportissa esitetään projektin tuotoksia ja johtopäätökset perustuvat pääsääntöisesti projektiin sekä teoriaan.
Hän osaa pääosin noudattaa annettuja ohjeita ja toimia annetussa aikataulussa.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija hyödyntää tehokkaasti saamaansa ohjausta projektin suunnittelussa ja toteutuksessa. Hän soveltaa tietojaan ravitsemuksesta luovasti ja pätevästi. Raportissa esitetään kattavasti projektin tuotokset ja johtopäätökset perustuvat selkeästi projektiin sekä teoreettiseen viitekehykseen.
Opiskelija on aktiivinen ja hänellä on valmius soveltaa oppimaansa käytäntöön sekä kehittää omaa ja työyhteisönsä toimintaa. Hän osaa noudattaa annettuja ohjeita ja toimia annetussa aikataulussa täsmällisesti.

Lisätiedot

Opintojakso toteutetaan tarvittaessa englanniksi.

Ilmoittautumisaika

22.04.2024 - 04.09.2024

Ajoitus

28.10.2024 - 27.04.2025

Laajuus

3 op

Virtuaaliosuus (op)

1 op

Yksikkö

VANHENNETTU SeAMK Bio- ja elintarviketekniikka sekä restonomi

Toimipiste

SeAMK Seinäjoki, Frami

Opetuskielet
  • Suomi
Tutkinto-ohjelma
  • Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut
Opettaja
  • Kaija Nissinen
Opiskelijaryhmät
  • RESTO22
    Restonomi (AMK)
  • MRESTO23
    Restonomi (AMK), monimuotototeutus

Tavoitteet

Opiskelija osaa suunnitella ja toteuttaa itsenäisen projektin. Opiskelija osaa käyttää tiedonhankinnan menetelmiä ja rakentaa projektille teoreettisen viitekehyksen. Hän soveltaa tietojaan ravitsemuksesta ja osaa selittää ja tehdä johtopäätöksiä projektista.

Sisältö

Ravitsemusprojektin suunnittelu ja toteutus ajankohtaisesta ravitsemusaiheesta sekä sen raportointi.

Oppimateriaalit

Ilmoitetaan opintojakson alkaessa.

Opetusmenetelmät

Luennot, ohjatut harjoitukset, ravitsemusprojektin toteuttaminen

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Työmäärä 81h, josta
- luennot ja ohjatut harjoitukset n. 20 h
- itsenäinen opiskelu ja projektityöskentely n. 60 h

Lisätietoja opiskelijoille

Huom. opintojakso sisältää käytännön projektin toteuttamiseen liittyen läsnäoloa vaativat kerrat.

Arviointiasteikko

1-5

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija tarvitsee runsaasti ohjausta projektin suunnittelussa ja toteutuksessa. Hän toimii kaavamaisesti. Raportissa esitetään heikosti projektin tuotoksia ja johtopäätökset ovat hajanaiset ja kytkeytyvät vähäisesti teoriaan.
Hän osaa vain joiltakin osin noudattaa annettuja ohjeita ja toimia annetussa aikataulussa.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija osaa ohjattuna suunnitella ja toteuttaa projektin. Hän osaa käyttää projektin aikana tietojaan ravitsemuksesta. Raportissa esitetään projektin tuotoksia ja johtopäätökset perustuvat pääsääntöisesti projektiin sekä teoriaan.
Hän osaa pääosin noudattaa annettuja ohjeita ja toimia annetussa aikataulussa.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija hyödyntää tehokkaasti saamaansa ohjausta projektin suunnittelussa ja toteutuksessa. Hän soveltaa tietojaan ravitsemuksesta luovasti ja pätevästi. Raportissa esitetään kattavasti projektin tuotokset ja johtopäätökset perustuvat selkeästi projektiin sekä teoreettiseen viitekehykseen.
Opiskelija on aktiivinen ja hänellä on valmius soveltaa oppimaansa käytäntöön sekä kehittää omaa ja työyhteisönsä toimintaa. Hän osaa noudattaa annettuja ohjeita ja toimia annetussa aikataulussa täsmällisesti.

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

oppimistehtävät, portfolio/oppimispäiväkirja, projektiraportti

Esitietovaatimukset

Ravitsemustutkimus
Ravitsemusviestintä

Lisätiedot

Opintojakso toteutetaan tarvittaessa englanniksi.

Ilmoittautumisaika

13.11.2023 - 17.01.2024

Ajoitus

08.01.2024 - 19.05.2024

Laajuus

3 op

Virtuaaliosuus (op)

1.5 op

T&K-osuus

3 op

Yksikkö

VANHENNETTU SeAMK Bio- ja elintarviketekniikka sekä restonomi

Toimipiste

SeAMK Seinäjoki, Frami

Opetuskielet
  • Suomi
Tutkinto-ohjelma
  • Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut
Opettaja
  • Kaija Nissinen
Opiskelijaryhmät
  • MRESTO22
    Restonomi (AMK), monimuotototeutus
  • RESTO21
    Restonomi (AMK)

Tavoitteet

Opiskelija osaa suunnitella ja toteuttaa itsenäisen projektin. Opiskelija osaa käyttää tiedonhankinnan menetelmiä ja rakentaa projektille teoreettisen viitekehyksen. Hän soveltaa tietojaan ravitsemuksesta ja osaa selittää ja tehdä johtopäätöksiä projektista.

Sisältö

Ravitsemusprojektin suunnittelu ja toteutus ajankohtaisesta ravitsemusaiheesta sekä sen raportointi.

Oppimateriaalit

Ilmoitetaan opintojakson alkaessa.

Opetusmenetelmät

Luennot, ohjatut harjoitukset, ravitsemusprojektin toteuttaminen

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Työmäärä 81h, josta
- luennot ja ohjatut harjoitukset n. 20 h
- itsenäinen opiskelu ja projektityöskentely n. 60 h

Arviointiasteikko

1-5

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija tarvitsee runsaasti ohjausta projektin suunnittelussa ja toteutuksessa. Hän toimii kaavamaisesti. Raportissa esitetään heikosti projektin tuotoksia ja johtopäätökset ovat hajanaiset ja kytkeytyvät vähäisesti teoriaan.
Hän osaa vain joiltakin osin noudattaa annettuja ohjeita ja toimia annetussa aikataulussa.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija osaa ohjattuna suunnitella ja toteuttaa projektin. Hän osaa käyttää projektin aikana tietojaan ravitsemuksesta. Raportissa esitetään projektin tuotoksia ja johtopäätökset perustuvat pääsääntöisesti projektiin sekä teoriaan.
Hän osaa pääosin noudattaa annettuja ohjeita ja toimia annetussa aikataulussa.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija hyödyntää tehokkaasti saamaansa ohjausta projektin suunnittelussa ja toteutuksessa. Hän soveltaa tietojaan ravitsemuksesta luovasti ja pätevästi. Raportissa esitetään kattavasti projektin tuotokset ja johtopäätökset perustuvat selkeästi projektiin sekä teoreettiseen viitekehykseen.
Opiskelija on aktiivinen ja hänellä on valmius soveltaa oppimaansa käytäntöön sekä kehittää omaa ja työyhteisönsä toimintaa. Hän osaa noudattaa annettuja ohjeita ja toimia annetussa aikataulussa täsmällisesti.

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

oppimistehtävät, portfolio/oppimispäiväkirja, projektiraportti

Esitietovaatimukset

Ravitsemustutkimus
Ravitsemusviestintä

Lisätiedot

Opintojakso toteutetaan tarvittaessa englanniksi.