Siirry suoraan sisältöön

Teknologian mahdollisuudet ruokapalveluissaLaajuus (5 op)

Opintojakson tunnus: CA00CX24

Opintojakson perustiedot


Laajuus
5 op
Opetuskieli
suomi
Vastuuhenkilö
Kirta Nieminen
Ilkka Latomäki

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa selittää teknologian mahdollisuudet ruokapalveluissa. Opiskelija löytää teknologian avulla ratkaisuja ajankohtaisiin kehittämisongelmiin. Opiskelija osaa ratkaista ongelmia käytettävissä olevan datan pohjalta. Opiskelija osaa havainnollistaa teknologian mahdollisuudet elämyksissä.

Sisältö

Johdanto teknologian mahdollisuuksiin (muun muassa ruokapalveluiden tuottaman datan hyödyntäminen, mobiiliapplikaatiot, robotiikka, IOT-sensorit, VR- ja AR-todellisuus)
Teknologian käyttöönotto ja digitaalisen datan hyödyntäminen ruokatuotantoprosessien hallinnassa
Sensorien hyödyntäminen ruokapalveluiden kehittämisessä
Teknologian hyödyntäminen elämysten tuottamisessa

Esitietovaatimukset

Käyttäjälähtöinen tilasuunnittelu

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija osaa kuvata teknologian mahdollisuudet ruokapalveluissa. Opiskelija osaa määritellä teknologisia ratkaisuja. Opiskelija osaa kuvata ongelmia käytettävissä olevan datan pohjalta. Opiskelija osaa selittää teknologian mahdollisuudet elämyksissä

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija osaa kuvata teknologian mahdollisuudet ruokapalveluissa. Opiskelija tunnistaa teknologisia ratkaisuja. Opiskelija osaa kuvata ongelmia käytettävissä olevan datan pohjalta. Opiskelija osaa havainnollistaa teknologian mahdollisuudet elämyksissä

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija osaa selittää teknologian mahdollisuudet ruokapalveluissa. Opiskelija löytää teknologian avulla ratkaisuja ajankohtaisiin kehittämisongelmiin. Opiskelija osaa ratkaista ongelmia käytettävissä olevan datan pohjalta. Opiskelija osaa havainnollistaa teknologian mahdollisuudet elämyksissä.

Lisätiedot

T&K osuus 3 op

Siirry alkuun