Tuotantotyöskentely III: dokumentointiLaajuus (2 op)
Tunnus: 2B00BP43
Osaamistavoitteet
Opiskelija osaa:
- laatia ohjatusti tuotantoraportin jossa analyyttisesti arvioidaan tuotantoprosessin eri vaiheita
- arvioida työryhmän toimintaa kokonaisuutena, sekä omaa toimintaansa työryhmän jäsenenä
- analysoida tuotantoprosessia kestävän kehityksen näkökulmasta
Sisältö
Opiskelija dokumentoi tuotantoprosessia säännöllisesti ja laatii tuotannon päätteeksi tuotantoraportin jossa, analysoi tuotantoprosessia.
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
- oppimispäiväkirja on niukka ja pintapuolinen
- oman tuotantoryhmän analysointi on niukkaa
- oman työskentelyn analysointi on niukkaa
- tuotantoraportti on laadittu ohjeiden mukaisesti
- tuotantoraportissa näkyy kestävän kehityksen näkökulma
Arviointikriteerit, hyvä (3)
- oppimispäiväkirja on tehty ohjeiden mukaisesti
- oman tuotantoryhmän analysointi on kattava
- oman työskentelyn analysointi on tehty huolellisesti
- tuotantoraportti on kattava
- tuotantoraportissa näkyy selvästi kestävän kehityksen näkökulma
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
- oppimispäiväkirjaa on täytetty säännöllisesti ja omaa tekemistä on osattu analysoida
- oman tuotantoryhmän analysointi on tarkkaa ja yksityiskohtaista
- tuotantoraportti on monipuolinen ja sisällöltään kattava
- tuotantoraportissa on huomioitu kattavasti kestävän kehityksen näkökulma
Ilmoittautumisaika
11.11.2024 - 19.02.2025
Ajoitus
03.03.2025 - 25.05.2025
Laajuus
2 op
Yksikkö
SeAMK Kulttuurituottaja
Toimipiste
SeAMK Seinäjoki, Frami
Opetuskielet
- Suomi
Tutkinto-ohjelma
- Kulttuurituottaja (AMK)
Opettaja
- Esa Leikkari
- Jussi Kareinen
Opiskelijaryhmät
-
KUTU21Kulttuurituottaja (AMK), päivätoteutus
Tavoitteet
Opiskelija osaa:
- laatia ohjatusti tuotantoraportin jossa analyyttisesti arvioidaan tuotantoprosessin eri vaiheita
- arvioida työryhmän toimintaa kokonaisuutena, sekä omaa toimintaansa työryhmän jäsenenä
- analysoida tuotantoprosessia kestävän kehityksen näkökulmasta
Sisältö
Opiskelija dokumentoi tuotantoprosessia säännöllisesti ja laatii tuotannon päätteeksi tuotantoraportin jossa, analysoi tuotantoprosessia.
Oppimateriaalit
Ei tarvita
Opetusmenetelmät
Tuotantoraportti
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Opiskelijan laskennallinen ajankäyttö on 54 h.
Arviointiasteikko
1-5
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
- oppimispäiväkirja on niukka ja pintapuolinen
- oman tuotantoryhmän analysointi on niukkaa
- oman työskentelyn analysointi on niukkaa
- tuotantoraportti on laadittu ohjeiden mukaisesti
- tuotantoraportissa näkyy kestävän kehityksen näkökulma
Arviointikriteerit, hyvä (3)
- oppimispäiväkirja on tehty ohjeiden mukaisesti
- oman tuotantoryhmän analysointi on kattava
- oman työskentelyn analysointi on tehty huolellisesti
- tuotantoraportti on kattava
- tuotantoraportissa näkyy selvästi kestävän kehityksen näkökulma
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
- oppimispäiväkirjaa on täytetty säännöllisesti ja omaa tekemistä on osattu analysoida
- oman tuotantoryhmän analysointi on tarkkaa ja yksityiskohtaista
- tuotantoraportti on monipuolinen ja sisällöltään kattava
- tuotantoraportissa on huomioitu kattavasti kestävän kehityksen näkökulma
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Opiskelija noudattaa tuotannon raportoinnista annettuja ohjeita.
Ilmoittautumisaika
01.09.2023 - 21.02.2024
Ajoitus
02.10.2023 - 26.05.2024
Laajuus
2 op
Yksikkö
SeAMK Kulttuurituottaja
Toimipiste
SeAMK Seinäjoki, Frami
Opetuskielet
- Suomi
Tutkinto-ohjelma
- Kulttuurituottaja (AMK)
Opettaja
- Esa Leikkari
- Jussi Kareinen
Opiskelijaryhmät
-
KUTU20Kulttuurituottaja (AMK), päivätoteutus
Tavoitteet
Opiskelija osaa:
- laatia ohjatusti tuotantoraportin jossa analyyttisesti arvioidaan tuotantoprosessin eri vaiheita
- arvioida työryhmän toimintaa kokonaisuutena, sekä omaa toimintaansa työryhmän jäsenenä
- analysoida tuotantoprosessia kestävän kehityksen näkökulmasta
Sisältö
Opiskelija dokumentoi tuotantoprosessia säännöllisesti ja laatii tuotannon päätteeksi tuotantoraportin jossa, analysoi tuotantoprosessia.
Arviointiasteikko
1-5
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
- oppimispäiväkirja on niukka ja pintapuolinen
- oman tuotantoryhmän analysointi on niukkaa
- oman työskentelyn analysointi on niukkaa
- tuotantoraportti on laadittu ohjeiden mukaisesti
- tuotantoraportissa näkyy kestävän kehityksen näkökulma
Arviointikriteerit, hyvä (3)
- oppimispäiväkirja on tehty ohjeiden mukaisesti
- oman tuotantoryhmän analysointi on kattava
- oman työskentelyn analysointi on tehty huolellisesti
- tuotantoraportti on kattava
- tuotantoraportissa näkyy selvästi kestävän kehityksen näkökulma
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
- oppimispäiväkirjaa on täytetty säännöllisesti ja omaa tekemistä on osattu analysoida
- oman tuotantoryhmän analysointi on tarkkaa ja yksityiskohtaista
- tuotantoraportti on monipuolinen ja sisällöltään kattava
- tuotantoraportissa on huomioitu kattavasti kestävän kehityksen näkökulma
Ilmoittautumisaika
14.11.2022 - 22.02.2023
Ajoitus
06.03.2023 - 31.05.2023
Laajuus
2 op
Yksikkö
SeAMK Kulttuurituottaja
Toimipiste
SeAMK Seinäjoki, Frami
Opetuskielet
- Suomi
Tutkinto-ohjelma
- Kulttuurituottaja (AMK)
Opettaja
- Esa Leikkari
- Jussi Kareinen
Opiskelijaryhmät
-
KUTU19Kulttuurituottaja (AMK), päivätoteutus
Tavoitteet
Opiskelija osaa:
- laatia ohjatusti tuotantoraportin jossa analyyttisesti arvioidaan tuotantoprosessin eri vaiheita
- arvioida työryhmän toimintaa kokonaisuutena, sekä omaa toimintaansa työryhmän jäsenenä
- analysoida tuotantoprosessia kestävän kehityksen näkökulmasta
Sisältö
Opiskelija dokumentoi tuotantoprosessia säännöllisesti ja laatii tuotannon päätteeksi tuotantoraportin jossa, analysoi tuotantoprosessia.
Arviointiasteikko
1-5
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
- oppimispäiväkirja on niukka ja pintapuolinen
- oman tuotantoryhmän analysointi on niukkaa
- oman työskentelyn analysointi on niukkaa
- tuotantoraportti on laadittu ohjeiden mukaisesti
- tuotantoraportissa näkyy kestävän kehityksen näkökulma
Arviointikriteerit, hyvä (3)
- oppimispäiväkirja on tehty ohjeiden mukaisesti
- oman tuotantoryhmän analysointi on kattava
- oman työskentelyn analysointi on tehty huolellisesti
- tuotantoraportti on kattava
- tuotantoraportissa näkyy selvästi kestävän kehityksen näkökulma
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
- oppimispäiväkirjaa on täytetty säännöllisesti ja omaa tekemistä on osattu analysoida
- oman tuotantoryhmän analysointi on tarkkaa ja yksityiskohtaista
- tuotantoraportti on monipuolinen ja sisällöltään kattava
- tuotantoraportissa on huomioitu kattavasti kestävän kehityksen näkökulma
Ilmoittautumisaika
15.10.2021 - 31.01.2022
Ajoitus
21.03.2022 - 31.05.2022
Laajuus
2 op
Yksikkö
SeAMK Liiketoiminta ja kulttuuri
Toimipiste
SeAMK Seinäjoki, Frami
Opetuskielet
- Suomi
Tutkinto-ohjelma
- Kulttuurituottaja (AMK)
Opettaja
- Esa Leikkari
- Jussi Kareinen
Opiskelijaryhmät
-
KUTU18Kulttuurituottaja (AMK), päivätoteutus
Tavoitteet
Opiskelija osaa:
- laatia ohjatusti tuotantoraportin jossa analyyttisesti arvioidaan tuotantoprosessin eri vaiheita
- arvioida työryhmän toimintaa kokonaisuutena, sekä omaa toimintaansa työryhmän jäsenenä
- analysoida tuotantoprosessia kestävän kehityksen näkökulmasta
Sisältö
Opiskelija dokumentoi tuotantoprosessia säännöllisesti ja laatii tuotannon päätteeksi tuotantoraportin jossa, analysoi tuotantoprosessia.
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Opiskelijan ajankäyttö 2 x 27 h = 54 h
Arviointiasteikko
1-5
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
- oppimispäiväkirja on niukka ja pintapuolinen
- oman tuotantoryhmän analysointi on niukkaa
- oman työskentelyn analysointi on niukkaa
- tuotantoraportti on laadittu ohjeiden mukaisesti
- tuotantoraportissa näkyy kestävän kehityksen näkökulma
Arviointikriteerit, hyvä (3)
- oppimispäiväkirja on tehty ohjeiden mukaisesti
- oman tuotantoryhmän analysointi on kattava
- oman työskentelyn analysointi on tehty huolellisesti
- tuotantoraportti on kattava
- tuotantoraportissa näkyy selvästi kestävän kehityksen näkökulma
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
- oppimispäiväkirjaa on täytetty säännöllisesti ja omaa tekemistä on osattu analysoida
- oman tuotantoryhmän analysointi on tarkkaa ja yksityiskohtaista
- tuotantoraportti on monipuolinen ja sisällöltään kattava
- tuotantoraportissa on huomioitu kattavasti kestävän kehityksen näkökulma
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Arviointi tuotantoraportin ja suullisen esittelyn perusteella tuotannon valmistuttua. Arviointi perustuu tuotannon laajuuteen, haastavuuteen sekä raportoinnin tarkkuuteen. Tämä osuus arvioidaan, kun tuotanto valmis ja raportoitu myös kirjallisesti.