Principles of Raw Materials in Food ProcessingLaajuus (4 op)
Tunnus: 8B00DA96
Osaamistavoitteet
The student is able to identify and interpret basic phenomena from food production processes
The student is able to give examples of processing methods in the food industry
Recommended optional program components
The student advisor will recommend optional program components for each student based on their individual study plan.
Sisältö
Learning phenomena in food technology through experimental work.
- bread and cake baking
- manufacture of meat products
- manufacture of cream cheese
- making yogurt
- juice production.
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
The student has presented the given assignments in the course. The student knows and understands to a basic concepts and methods of topics and is able to apply them to usual problems.
Arviointikriteerit, hyvä (3)
The student has presented actively the given assignments in the course. The student is familiar with the concepts and methods of topics and is able to apply them to a variety of different problems. The student is able to find new meanings when applying what they have learned.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
The student has presented actively the given assignments in the course. The student is familiar with the concepts and methods of topics and is able to apply them to different types of problems. The student is able to combine the accumulated knowledge and skills with previous experiences in the subject.
Ilmoittautumisaika
22.04.2024 - 04.09.2024
Ajoitus
09.09.2024 - 18.12.2024
Laajuus
4 op
Yksikkö
VANHENNETTU SeAMK Bio- ja elintarviketekniikka sekä restonomi
Opetuskielet
- Englanti
Tutkinto-ohjelma
- Bachelor of Engineering, Agri-food Engineering
Opettaja
- Juuso Kumpulainen
- Matti Leppälehto
Vastuuhenkilö
Juuso Kumpulainen
Opiskelijaryhmät
-
AFE23Bachelor of Engineering, Agri-Food Engineering , full time studies
Tavoitteet
The student is able to identify and interpret basic phenomena from food production processes
The student is able to give examples of processing methods in the food industry
Recommended optional program components
The student advisor will recommend optional program components for each student based on their individual study plan.
Sisältö
Learning phenomena in food technology through experimental work.
- bread and cake baking
- manufacture of meat products
- manufacture of cream cheese
- making yogurt
- juice production.
Oppimateriaalit
Kurssimateriaalit
Opetusmenetelmät
Laboratorio harjoitukset
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Työmäärä yhteensä: 108 h
- mistä työjärjestyksessä olevaa opiskelua: 40 h
- mistä itsenäistä opiskelua: 68 h
Arviointiasteikko
1-5
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
The student has presented the given assignments in the course. The student knows and understands to a basic concepts and methods of topics and is able to apply them to usual problems.
Arviointikriteerit, hyvä (3)
The student has presented actively the given assignments in the course. The student is familiar with the concepts and methods of topics and is able to apply them to a variety of different problems. The student is able to find new meanings when applying what they have learned.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
The student has presented actively the given assignments in the course. The student is familiar with the concepts and methods of topics and is able to apply them to different types of problems. The student is able to combine the accumulated knowledge and skills with previous experiences in the subject.
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Osallistuminen laboratorio harjoituksiin sekä niiden raportointi
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2)
Opiskelija on tehnyt kurssilla annetut tehtävät. Opiskelija tietää ja ymmärtää aiheiden peruskäsitteet ja menetelmät ja osaa soveltaa niitä tavallisiin ongelmiin
Arviointikriteerit, hyvä (3-4)
Opiskelija on osallistunut aktiivisesti kurssilla annettuihin tehtäviin. Opiskelija tuntee aiheiden käsitteet ja menetelmät ja osaa soveltaa niitä erilaisiin ongelmiin. Opiskelija osaa löytää uusia merkityksiä soveltaessaan oppimaansa.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Opiskelija on osallistunut aktiivisesti kurssilla annettuihin tehtäviin. Opiskelija tuntee aiheiden käsitteet ja menetelmät ja osaa soveltaa niitä erilaisiin ongelmiin. Opiskelija osaa yhdistää kertyneet tiedot ja taidot aikaisempiin kokemuksiin aiheesta.
Ilmoittautumisaika
17.04.2023 - 11.10.2023
Ajoitus
04.11.2023 - 25.02.2024
Laajuus
4 op
Yksikkö
VANHENNETTU SeAMK Bio- ja elintarviketekniikka sekä restonomi
Toimipiste
SeAMK Seinäjoki, Frami
Opetuskielet
- Englanti
Tutkinto-ohjelma
- Bachelor of Engineering, Agri-food Engineering
Opettaja
- Juuso Kumpulainen
- Matti-Pekka Pasto
Ajoitusryhmät
- Pienryhmä 1 (Koko: 50. Avoin AMK: 0.)
- Pienryhmä 2 (Koko: 50. Avoin AMK: 0.)
Opiskelijaryhmät
-
AFE22Bachelor of Engineering, Agri-Food Engineering , full time studies
Koulutusryhmat
- Pienryhmä 1
- Pienryhmä 2
Tavoitteet
The student is able to identify and interpret basic phenomena from food production processes
The student is able to give examples of processing methods in the food industry
Recommended optional program components
The student advisor will recommend optional program components for each student based on their individual study plan.
Sisältö
Learning phenomena in food technology through experimental work.
- bread and cake baking
- manufacture of meat products
- manufacture of cream cheese
- making yogurt
- juice production.
Oppimateriaalit
Kurssimateriaalit
Opetusmenetelmät
Laboratorio harjoitukset
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Työmäärä yhteensä: 108 h
- mistä työjärjestyksessä olevaa opiskelua: 40 h
- mistä itsenäistä opiskelua: 68 h
Arviointiasteikko
1-5
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
The student has presented the given assignments in the course. The student knows and understands to a basic concepts and methods of topics and is able to apply them to usual problems.
Arviointikriteerit, hyvä (3)
The student has presented actively the given assignments in the course. The student is familiar with the concepts and methods of topics and is able to apply them to a variety of different problems. The student is able to find new meanings when applying what they have learned.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
The student has presented actively the given assignments in the course. The student is familiar with the concepts and methods of topics and is able to apply them to different types of problems. The student is able to combine the accumulated knowledge and skills with previous experiences in the subject.
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Osallistuminen laboratorio harjoituksiin sekä niiden raportointi
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2)
Opiskelija on tehnyt kurssilla annetut tehtävät. Opiskelija tietää ja ymmärtää aiheiden peruskäsitteet ja menetelmät ja osaa soveltaa niitä tavallisiin ongelmiin
Arviointikriteerit, hyvä (3-4)
Opiskelija on osallistunut aktiivisesti kurssilla annettuihin tehtäviin. Opiskelija tuntee aiheiden käsitteet ja menetelmät ja osaa soveltaa niitä erilaisiin ongelmiin. Opiskelija osaa löytää uusia merkityksiä soveltaessaan oppimaansa.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Opiskelija on osallistunut aktiivisesti kurssilla annettuihin tehtäviin. Opiskelija tuntee aiheiden käsitteet ja menetelmät ja osaa soveltaa niitä erilaisiin ongelmiin. Opiskelija osaa yhdistää kertyneet tiedot ja taidot aikaisempiin kokemuksiin aiheesta.