Siirry suoraan sisältöön

Principles of Raw Materials in Food Processing (4 op)

Toteutuksen tunnus: 8B00DA96-3003

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
22.04.2025 - 08.10.2025
Ilmoittautuminen toteutukselle on käynnissä.
Ajoitus
20.10.2025 - 22.02.2026
Toteutus ei ole vielä alkanut.
Opintopistemäärä
4 op
Lähiosuus
4 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Toimipiste
SeAMK Seinäjoki, Frami
Opetuskielet
englanti
Paikat
0 - 40
Koulutus
Bachelor of Engineering, Agri-food Engineering
Opettajat
Juuso Kumpulainen
Matti Leppälehto
Ajoitusryhmät
Pienryhmä 1 (Koko: 20 . Avoin AMK : 0.)
Pienryhmä 2 (Koko: 20 . Avoin AMK : 0.)
Ryhmät
AFE24
Bachelor of Engineering, Agri-Food Engineering , full time studies
Pienryhmät
Pienryhmä 1
Pienryhmä 2
Opintojakso
8B00DA96

Arviointiasteikko

1-5

Tavoitteet

The student is able to identify and interpret basic phenomena from food production processes
The student is able to give examples of processing methods in the food industry
Recommended optional program components
The student advisor will recommend optional program components for each student based on their individual study plan.

Sisältö

Learning phenomena in food technology through experimental work.
- bread and cake baking
- manufacture of meat products
- manufacture of cream cheese
- making yogurt
- juice production.

Oppimateriaalit

Kurssimateriaalit

Opetusmenetelmät

Laboratorio harjoitukset

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Työmäärä yhteensä: 108 h
- mistä työjärjestyksessä olevaa opiskelua: 40 h
- mistä itsenäistä opiskelua: 68 h

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

The student has presented the given assignments in the course. The student knows and understands to a basic concepts and methods of topics and is able to apply them to usual problems.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

The student has presented actively the given assignments in the course. The student is familiar with the concepts and methods of topics and is able to apply them to a variety of different problems. The student is able to find new meanings when applying what they have learned.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

The student has presented actively the given assignments in the course. The student is familiar with the concepts and methods of topics and is able to apply them to different types of problems. The student is able to combine the accumulated knowledge and skills with previous experiences in the subject.

Siirry alkuun