Nestemäiset ja hapatetut meijerituotteet (5op)
Toteutuksen tunnus: C-02467-BI00DV96-3002
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 03.05.2024 - 18.10.2024
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 28.10.2024 - 20.12.2024
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Korkeakoulu
- Hämeen ammattikorkeakoulu, Hämeenlinna
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 0 - 8
- Opintojakso
- C-02467-BI00DV96
Arviointiasteikko
1-5
Tavoitteet
Tämä opintojakso kuuluu Meijerituotteiden valmistus -moduuliin. Opiskelija ymmärtää nestemäisten ja hapatettujen meijerituotteiden valmistuksen kokonaisprosessit ja osaa arvioida sopivia menetelmiä käyttäen prosessivaiheiden ja -parametrien vaikutuksen lopputuotteiden laatuun.