Siirry suoraan sisältöön

Nestemäiset ja hapatetut meijerituotteet (5op)

Toteutuksen tunnus: C-02467-BI00DV96-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
03.05.2024 - 18.10.2024
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
28.10.2024 - 20.12.2024
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Korkeakoulu
Hämeen ammattikorkeakoulu, Hämeenlinna
Opetuskielet
suomi
Paikat
0 - 8
Opintojakso
C-02467-BI00DV96

Arviointiasteikko

1-5

Tavoitteet

Tämä opintojakso kuuluu Meijerituotteiden valmistus -moduuliin. Opiskelija ymmärtää nestemäisten ja hapatettujen meijerituotteiden valmistuksen kokonaisprosessit ja osaa arvioida sopivia menetelmiä käyttäen prosessivaiheiden ja -parametrien vaikutuksen lopputuotteiden laatuun.

Siirry alkuun