Supply chain management (5op)
Toteutuksen tunnus: 8B00BU15-3001
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 15.04.2018 - 07.10.2018
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 27.08.2018 - 06.01.2019
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Lähiosuus
- 3 op
- Virtuaaliosuus
- 2 op
- Toteutustapa
- Monimuoto-opetus
- Opetuskielet
- englanti
- Koulutus
- Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka
Tavoitteet
The student is familiar with the concepts of the supply chain. The student has understanding about the production control, inventory management, and procurement. The student understands how the logistical decisions are affecting the profitability.
Sisältö
- supply chain as concept and its significance
- procurement
- production management
- ERP
- inventory management
- transportation
Oppimateriaalit
Dani, S. 2015. Food Supply Chain Management and Logistics. Kogan Page.
Waters, D. 2009. Supply chain management: an introduction to logistics. 2. painos. Palgrave Macmillan.
Ritvanen, V., Inkiläinen, A., & von Bell, A. 2011. Logistiikan ja toimitusketjun hallinnan perusteet. Suomen huolintaliikkeiden liitto; Suomen osto- ja logistiikkayhdistys LOGY.
Opetusmenetelmät
Luennot, harjoitustehtävät
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Opiskelijan työmäärä 133,5 h, josta noin 33 h lähiopetusta.
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
Students who are familiar with the basic principles of supply chain management, and are able to describe these concepts satisfactorily, and are familiar with practical applications will receive a grade of 1 or 2.
Arviointikriteerit, hyvä (3)
Students, who have the basic command of the theoretical foundations of supply chain management, are able to describe them well and have the good command of the practical applications will receive a grade of 3 or 4.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Students, who have the strong command of the theories of supply chain management, are able to clearly describe them and have the excellent command of practical applications will receive a grade of 5.
Esitietovaatimukset
Business and entrepreneurship