Siirry suoraan sisältöön

Tutkimus- ja kehittämistyö 2 (2op)

Toteutuksen tunnus: KA15ATUKE20-3003

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
15.04.2018 - 31.01.2019
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
04.02.2019 - 31.05.2019
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
2 op
Lähiosuus
2 op
TKI-osuus
2 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Opetuskielet
suomi
Paikat
10 - 30
Koulutus
Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut
Opettajat
Sirkka Nieminen
Ilkka Latomäki
Paula Juurakko
Kaija Nissinen
Kirta Nieminen
Eija Putula-Hautala
Tuija Pitkäkoski
Eliisa Ylinen
Erja Heikkilä
Mari Kinnunen
Opintojakso
KA15ATUKE20

Tavoitteet

Opiskelija osaa soveltaa erilaisia kehittämistoiminnan menetelmiä, käsitteitä ja periaatteita omassa työssään. Hän ymmärtää laadullisen tutkimuksen periaatteita ja osaa soveltaa niitä. Hän tunnistaa ja osaa analysoida kehittämistarpeita sekä muodostaa kehittämisehdotuksia ja laatia niistä kirjallisen raportin. Hän täydentää kokonaiskuvaansa tiedonhankinnasta ja perehtyy oman alansa tiedonlähteisiin. Opiskelija osaa soveltaa tieteellisen tekstin konventioita omassa tekstissään ja laatia tyyliltään ja rakenteeltaan tieteellisen tekstin vaatimuksia vastaavan tutkimusraportin. Opiskelijalla on valmiudet toiminnallisen opinnäytetyön tekemiseen.

Sisältö

- Kehittämishankkeen toteuttaminen: toimintasuunnitelman laadinta, kehittämishankkeen toteutus, prosessin kuvaus ja analysointi sekä raportin kirjoittaminen
- Tutkimusraportin rakenne, tyyli ja kieli, referointi, lähteet ja niihin viittaaminen

Oppimateriaalit

SeAMK:n opinnäytetyöohje ja kirjallisten töiden ohje

Opetusmenetelmät

Luennointi ja ryhmäkohtainen projektityö; suunnittelu, kehittämistyön toteutus, raportointi ja työn esittäminen

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

54 h

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Kehittämisraportin arviointi asteikolla 1 - 5. Ohjauksessa ja arvioinnissa keskitytään opiskelijan valmiuksien kehittymiseen siten, että hän osaa valita sopivan laadullisen menetelmän ja soveltaa sitä kehittämisprojektissaan.

Esitietovaatimukset

Tutkimus- ja kehittämistyö

Siirry alkuun