Opinnäytetyö (15op)
Toteutuksen tunnus: KC00F99999-3012
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 29.09.2018 - 05.05.2019
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 01.01.2019 - 31.07.2019
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 15 op
- Lähiosuus
- 15 op
- Toteutustapa
- Lähiopetus
- Opetuskielet
- suomi
- Koulutus
- Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka
- Opettajat
- Heikki Heiskanen
- Helena Myllymäki
- Pasi Junell
- Hannu Ylinen
- Samuel Suvanto
- Heikki Kokkonen
- Jarno Arkko
- Ari Saunamäki
- Kimmo Kitinoja
- Opintojakso
- KC00F99999
Tavoitteet
Opiskelija osaa kehittää ja osoittaa valmiuksiaan soveltaa tietojaan ja taitojaan ammattiopintoihin liittyvässä käytännön asiantuntijatehtävässä. Opiskelija osaa suunnitella, toteuttaa ja raportoida tutkimus-, suunnittelu- tai kehityshankkeen soveltaen opiskeluaikana opittuja tietojaan ja etsimällä puuttuvat tiedot ongelmien ratkaisemiseksi. Kypsyysnäytteessä opiskelija osoittaa perehtyneisyytensä alaan ja suomen tai ruotsin kielen taitoa.
Sisältö
- Opinnäytetyön suunnittelu, toteutus ja raportointi
- Opinnäytetyön aiheen esittely
- Opinnäytetyöseminaari
- Kypsyysnäyte
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
Opinnäytetyö arvioidaan Seinäjoen ammattikorkeakoulun opinnäytetöiden arviointikriteereiden perusteella.
Arviointikriteerit, hyvä (3)
Opinnäytetyö arvioidaan Seinäjoen ammattikorkeakoulun opinnäytetöiden arviointikriteereiden perusteella.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Opinnäytetyö arvioidaan Seinäjoen ammattikorkeakoulun opinnäytetöiden arviointikriteereiden perusteella.
Esitietovaatimukset
Tutkimus- ja kehittämistyö