Elintarviketuntemus ruokapalveluissa 2 (2op)
Toteutuksen tunnus: KI15BRPT027-3001
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 28.04.2017 - 10.12.2017
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 23.10.2017 - 16.12.2017
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 2 op
- Lähiosuus
- 2 op
- Toteutustapa
- Lähiopetus
- Opetuskielet
- suomi
- Koulutus
- Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut
- Opettajat
- Paula Juurakko
- Opintojakso
- KI15BRPT027
Arviointiasteikko
1-5
Tavoitteet
Opiskelija tuntee elintarvikkeiden laatuketjun. Hän osaa työssään kehittää ammattikeittiön hankintoja vastuullisiksi ottaen huomioon erilaiset ruokajärjestelmät ja hankintalain. Opiskelija tietää perusteet elintarvikehuollon kriisivalmiudesta ja ymmärtää ruokahuollon varautumisen merkityksen yhtenä turvallisuustekijänä.
Sisältö
- elintarvikkeiden laatuketju ja erilaiset ruokajärjestelmät
- vastuulliset hankinnat, erityisesti julkisella sektorilla
- huoltovarmuus Suomessa, julkisen sektorin ammattikeittiöiden varautuminen
Opetusmenetelmät
Luennot, harjoitustyöt
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
2 op - 54 tuntia.
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
5
Opiskelija osaa esitellä elintarvikkeiden laatuketjun. Hän pystyy työssään perustelemaan ja kehittämään ammattikeittiön hankintoja vastuullisiksi ottaen huomioon erilaiset ruokajärjestelmät ja hankintalain.
3
Opiskelija osaa nimetä elintarvikkeiden laatuketjun osat. Hän osaa työssään kehittää ammattikeittiön hankintoja vastuullisiksi ottaen huomioon erilaiset ruokajärjestelmät ja hankintalain.
1
Opiskelija tunnistaa elintarvikkeiden laatuketjun. Hän tunnistaa ammattikeittiön hankintojen vastuullisuuteen vaikuttavia tekijöitä erilaisissa ruokajärjestelmissä.
Esitietovaatimukset
Elintarviketuntemus ruokapalveluissa 1