Siirry suoraan sisältöön

Elintarviketuntemus ruokapalveluissa 2 (2op)

Toteutuksen tunnus: KI15BRPT027-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
28.04.2017 - 10.12.2017
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
23.10.2017 - 16.12.2017
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
2 op
Lähiosuus
2 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Opetuskielet
suomi
Koulutus
Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut
Opettajat
Paula Juurakko
Opintojakso
KI15BRPT027

Arviointiasteikko

1-5

Tavoitteet

Opiskelija tuntee elintarvikkeiden laatuketjun. Hän osaa työssään kehittää ammattikeittiön hankintoja vastuullisiksi ottaen huomioon erilaiset ruokajärjestelmät ja hankintalain. Opiskelija tietää perusteet elintarvikehuollon kriisivalmiudesta ja ymmärtää ruokahuollon varautumisen merkityksen yhtenä turvallisuustekijänä.

Sisältö

- elintarvikkeiden laatuketju ja erilaiset ruokajärjestelmät
- vastuulliset hankinnat, erityisesti julkisella sektorilla
- huoltovarmuus Suomessa, julkisen sektorin ammattikeittiöiden varautuminen

Opetusmenetelmät

Luennot, harjoitustyöt

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

2 op - 54 tuntia.

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

5
Opiskelija osaa esitellä elintarvikkeiden laatuketjun. Hän pystyy työssään perustelemaan ja kehittämään ammattikeittiön hankintoja vastuullisiksi ottaen huomioon erilaiset ruokajärjestelmät ja hankintalain.

3
Opiskelija osaa nimetä elintarvikkeiden laatuketjun osat. Hän osaa työssään kehittää ammattikeittiön hankintoja vastuullisiksi ottaen huomioon erilaiset ruokajärjestelmät ja hankintalain.

1
Opiskelija tunnistaa elintarvikkeiden laatuketjun. Hän tunnistaa ammattikeittiön hankintojen vastuullisuuteen vaikuttavia tekijöitä erilaisissa ruokajärjestelmissä.

Esitietovaatimukset

Elintarviketuntemus ruokapalveluissa 1

Siirry alkuun