Liiketoiminnan suunnittelun ja kehittämisen projektit (5op)
Toteutuksen tunnus: KI15CPROJ02-3002
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 17.04.2017 - 05.11.2017
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 04.09.2017 - 12.11.2017
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Lähiosuus
- 5 op
- Toteutustapa
- Lähiopetus
- Koulutus
- Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut
- Opettajat
- Elina Ojala
- Hanne Ala-Harja
- Opintojakso
- KI15CPROJ02
Tavoitteet
- Opiskelija tietää matkailu- ja ravitsemisalan liiketoiminnan osa-alueet ja osaa suunnitella, kehittää, toteuttaa ja raportoida niistä sekä laatia liiketoimintasuunnitelman.
- Hän osaa soveltaa liiketoiminnan käsitteistöä ja erilaisia kehittämismenetelmiä toteutettavana olevassa projektissaan.
- Hän osaa laatia talousarvion suunnitellulle / toteutettavalle hankkeelle.
Sisältö
- Liiketoiminnan kehittämismenetelmiä
- Liiketoimintasuunnitelman laatiminen
- Taloussuunnittelu ja rahoitus käytännössä
Toteutustavat
- Liiketoiminnan kehittämisprojektien suunnittelu ja toteuttaminen
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
5
Opiskelija osaa suunnitella, kehittää ja raportoida matkailu- ja ravitsemisalan liiketoimintaa.
Hän osaa soveltaa liiketoiminnan käsitteistöä ja erilaisia kehittämismenetelmiä toteutettavana olevassa projektissaan.
Hän osaa laatia liiketoimintastrategian mukaisen ja perustellun talousarvion suunnitellulle / toteutettavalle hankkeelle.
3
Opiskelija osaa suunnitella ja raportoida matkailu- ja ravitsemisalan liiketoimintaa.
Hän osaa käyttää liiketoiminnan käsitteistöä ja erilaisia kehittämismenetelmiä toteutettavana olevassa projektissaan.
Hän osaa laatia ja perustella talousarvion suunnitellulle / toteutettavalle hankkeelle.
1
Opiskelija tunnistaa matkailu- ja ravitsemisalan liiketoimintasuunnitelman merkityksen ja sen osa-alueita.
Hän tuntee liiketoiminnan käsitteistöä ja osaa käyttää jotakin kehittämismenetelmiä toteutettavana olevassa projektissaan.
Hän osaa laatia suunniteltavan / toteutettavan hankkeen talousarvion osa-alueita.
Esitietovaatimukset
- Palvelukonseptin kehittäminen
- Taloushallinto
- Henkilöstöhallinto
- Markkinointi palvelualalla