Siirry suoraan sisältöön

Toiminnanohjauksen perusteet (2op)

Toteutuksen tunnus: KD07APOM126-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
01.08.2017 - 07.01.2018
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
16.01.2018 - 14.02.2018
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
2 op
Lähiosuus
1 op
Virtuaaliosuus
1 op
Toteutustapa
Monimuoto-opetus
Opetuskielet
suomi
Paikat
2 - 50
Koulutus
Tradenomi (AMK), Liiketalous
Opettajat
Jorma Imppola
Opintojakso
KD07APOM126

Sisällön jaksotus

2 kertaa 5 tuntia kontaktiopetusta (Vain yksi kontaktiopetuskerta sai opiskelijoilta kritikkiä)

Tavoitteet

Opiskelija tietää toiminnanohjausjärjestelmien olemassaolosta ja merkityksestä. Opiskelija osaa ottaa käyttöön ja käyttää toiminnanohjausjärjestelmän perusmoduuleja.

Sisältö

- järjestelmän perustiedot
- asiakkuuden hallinta (CRM)
- varastonhallinta
- henkilöstörekisteri ja palkat (HRM)
- kirjanpito, tilinpäätös ja budjettiseuranta järjestelmässä

Oppimateriaalit

Moodlesta löytyvät luentomateriaalit ja aineistolinkin sekä opettajan suosittelemat muut aineistot.

Opetusmenetelmät

Monimuoto-opetus

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Ei tenttiä, arviointi kurssiportfolion perusteella

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

Kurssitehtävien perusteella laadittu kurssiportfolio

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Kurssin kokonaistyämäärä on noin 55 tuntia, josta noin 45 tuntia itseopiskelua ja 10 tuntia kontaktiopetusta

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija tietää, mitä yrityksen toiminnanohjausjärjestelmällä tarkoitetaan ja kuinka toiminnanohjausjärjestelmiä käytetään päivittäisissä yritystoiminnan prosesseissa.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija osaa syöttää perustietoja toiminnanohjausjärjestelmään ja osaa myös käyttää toiminnanohjausjärjestelmän eri moduuleja.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija osaa ottaa käyttöön ja käyttää toiminnanohjausjärjestelmän eri moduuleja. Opiskelija on aktiivinen lähiopetustunneilla.

Esitietovaatimukset

Edeltäviä opintoja ei tarvita.

Siirry alkuun