Ravitsemusviestintä ja -kasvatus (5op)
Toteutuksen tunnus: KI15CPROJ17-3002
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 18.02.2017 - 30.04.2017
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 06.03.2017 - 04.06.2017
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Lähiosuus
- 1 op
- Virtuaaliosuus
- 4 op
- Toteutustapa
- Monimuoto-opetus
- Paikat
- 0 - 25
- Koulutus
- Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut
- Opettajat
- Sirkka Nieminen
- Soili Alanne
- Kaija Nissinen
- Eija Putula-Hautala
- Opintojakso
- KI15CPROJ17
Tavoitteet
Opiskelija perehtyy ravitsemuskasvatukseen osana terveyden edistämistä. Opiskelijan ravitsemusohjauksen taidot kehittyvät ja hän osaa käyttää vaihtelevia opetusmenetelmiä, -materiaaleja ja välineitä. Hän perehtyy mediakenttään ja median käyttöön ravitsemusviestinnässä ja osaa kirjoittaa alaansa liittyvistä aiheista mediaan. Hän osaa arvioida ravitsemustiedon luotettavuutta ja soveltaa uusinta tietoa.
Sisältö
- Ravitsemuskasvatus
- Ravitsemusviestintä ja ravitsemusaiheinen mediajuttu (suunnittelu, toteutus, arviointi)
Toteutustavat
Luennot, harjoitukset
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
5
Opiskelija tuntee ravitsemuskasvatuksen periaatteita ja tietää, miten voi edistää ravitsemuksellisuutta. Hän tuntee luotettavia ravitsemustiedon lähteitä ja osaa käyttää niitä. Opiskelija osaa käyttää mediaa ravitsemusviestinnässä ja kirjoittaa sujuvasti alaansa liittyvistä aiheista mediaan.
3
Opiskelija tuntee ravitsemuskasvatuksen periaatteita.
Hän osaa hakea ja käyttää luotettavaa ravitsemustietoa.
Opiskelija käyttää mediaa ravitsemusviestinnässä ja osaa kirjoittaa alaansa liittyvistä aiheista mediaan.
1
Opiskelija tuntee ravitsemuskasvatuksen periaatteita. Hän osaa hakea luotettavaa ravitsemustietoa satunnaisesti.
Opiskelija hallitsee joitakin periaatteita, miten kirjoittaa ravitsemuksesta mediaan.
Esitietovaatimukset
Ruokapalvelujen terveellisyys (suoritus)
Ravitsemuksen erityiskysymykset (suoritus)