Siirry suoraan sisältöön

Ravitsemusviestintä ja -kasvatus (5op)

Toteutuksen tunnus: KI15CPROJ17-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
18.02.2017 - 30.04.2017
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
06.03.2017 - 04.06.2017
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
1 op
Virtuaaliosuus
4 op
Toteutustapa
Monimuoto-opetus
Paikat
0 - 25
Koulutus
Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut
Opettajat
Sirkka Nieminen
Soili Alanne
Kaija Nissinen
Eija Putula-Hautala
Opintojakso
KI15CPROJ17

Tavoitteet

Opiskelija perehtyy ravitsemuskasvatukseen osana terveyden edistämistä. Opiskelijan ravitsemusohjauksen taidot kehittyvät ja hän osaa käyttää vaihtelevia opetusmenetelmiä, -materiaaleja ja välineitä. Hän perehtyy mediakenttään ja median käyttöön ravitsemusviestinnässä ja osaa kirjoittaa alaansa liittyvistä aiheista mediaan. Hän osaa arvioida ravitsemustiedon luotettavuutta ja soveltaa uusinta tietoa.

Sisältö

- Ravitsemuskasvatus
- Ravitsemusviestintä ja ravitsemusaiheinen mediajuttu (suunnittelu, toteutus, arviointi)

Toteutustavat

Luennot, harjoitukset

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

5
Opiskelija tuntee ravitsemuskasvatuksen periaatteita ja tietää, miten voi edistää ravitsemuksellisuutta. Hän tuntee luotettavia ravitsemustiedon lähteitä ja osaa käyttää niitä. Opiskelija osaa käyttää mediaa ravitsemusviestinnässä ja kirjoittaa sujuvasti alaansa liittyvistä aiheista mediaan.
3
Opiskelija tuntee ravitsemuskasvatuksen periaatteita.
Hän osaa hakea ja käyttää luotettavaa ravitsemustietoa.
Opiskelija käyttää mediaa ravitsemusviestinnässä ja osaa kirjoittaa alaansa liittyvistä aiheista mediaan.
1
Opiskelija tuntee ravitsemuskasvatuksen periaatteita. Hän osaa hakea luotettavaa ravitsemustietoa satunnaisesti.
Opiskelija hallitsee joitakin periaatteita, miten kirjoittaa ravitsemuksesta mediaan.

Esitietovaatimukset

Ruokapalvelujen terveellisyys (suoritus)
Ravitsemuksen erityiskysymykset (suoritus)

Siirry alkuun