Siirry suoraan sisältöön

Perusharjoittelu (12op)

Toteutuksen tunnus: KI15EPEHAR1-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
03.12.2016 - 28.05.2017
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
02.01.2017 - 29.10.2017
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
12 op
Lähiosuus
12 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutus
Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut
Opettajat
Paula Juurakko
Opintojakso
KI15EPEHAR1

Tavoitteet

Harjoittelun päätyttyä ruokatuotantoon liittyvä ammatillinen osaaminen on syventynyt ja opiskelijalla on selkeä kuva ravitsemispalvelualan yritysten ja toimipaikkojen toiminnasta ja liikeideasta. Hän on osallistunut monipuolisesti ruokatuotannon eri toimintoihin huomioiden työskentelyssään taloudellisuuden, terveellisyyden ja turvallisuuden sekä asiakaspalvelun periaatteet. Hänellä on hyvät yhteistyötaidot, hän osaa arvioida omaa suoriutumistaan ja kehittyy työyhteisön jäsenenä. Harjoittelun suorittaminen osittain tai kokonaan ulkomailla on suositeltavaa.

Sisältö

Opiskelija valitsee harjoittelupaikkansa tavoitteiden mukaisesti. Harjoittelupaikkana voi olla julkinen tai yksityinen ateriapalveluita tuottava yritys. Opiskelija laatii harjoittelulle omat tavoitteet. Opiskelija työskentelee tavoitteiden mukaisesti. Opiskelija pitää oppimispäiväkirjaa sekä laatii harjoittelusta raportin, joka sisältää toimintoihin liittyvän selvityksen yritykseen tai toimipaikkaan liittyen.

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Hyväksytty
Opiskelijalla on selkeä kuva ravitsemispalvelualan yritysten ja toimipaikkojen toiminnasta ja liikeideasta.
Hän on osallistunut monipuolisesti ruokatuotannon eri toimintoihin huomioiden työskentelyssään taloudellisuuden, terveellisyyden ja turvallisuuden sekä asiakaspalvelun periaatteet.
Hänellä on hyvät yhteistyötaidot, hän osaa arvioida omaa suoriutumistaan ja kehittyy työyhteisön jäsenenä.
Hylätty
Opiskelija ei ole noudattanut tehtyä harjoittelusuunnitelmaa tai ammatillinen osaaminen ei ole syventynyt ja opiskelijalla ei ole kuvaa ravitsemispalvelualan yritysten ja toimipaikkojen toiminnasta ja liikeideasta tai osallistuminen ruokatuotantoon ja asiakaspalveluun on jäänyt yksipuoliseksi tai opiskelija ei osoita yhteistyötaitoja eikä osaa arvioida omaa suoriutumistaan ja kehittymistään työyhteisön jäsenenä.

Esitietovaatimukset

Ruokapalvelujen tuottaminen

Siirry alkuun