Ruokapalvelujen tuottaminen (16op)
Toteutuksen tunnus: KA15B10-2
Toteutuksen perustiedot
- Ajoitus
 - 26.09.2016 - 07.04.2017
 - Toteutus on päättynyt.
 
- Opintopistemäärä
 - 16 op
 
- Lähiosuus
 - 16 op
 
- Toteutustapa
 - Lähiopetus
 
- Koulutus
 - Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut
 
- Opettajat
 - Ulla Eromäki
 - Paula Juurakko
 - Eliisa Ylinen
 
- Opintojakso
 - KA15B10
 
Tavoitteet
-	Opiskelija osaa tuottaa henkilöstöravintola- ja ravintolapalvelujen palvelukonseptien mukaisia ruoka- ja asiakaspalveluja. Opiskelija osaa toimia erilaisissa tuotanto- ja palveluprosesseissa.  Opiskelija osaa soveltaa ruokapalvelujen turvallisuuteen, terveellisyyteen, taloudellisuuteen ja elämyksellisyyteen liittyvää osaamistaan palvelu- ja oppimisympäristöissä. Opiskelija hallitsee hyvät hygieeniset käytäntötavat ja ottaa vastuuta elintarvike- ja ravintolatilojen työympäristön puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä ympäristöä säästäviä ja kestävää kehitystä tukevia valintoja käyttäen.
                    
Sisältö
-	Ravintolapalvelujen tuottaminen toimintaympäristöissä 
- Puhtaanapito
-	Elintarviketuntemus
-	Erityisruokavaliot
                    
Toteutustavat
-	Luennot ja harjoitukset ja ravintolapalvelujen tuottaminen palvelu- ja oppimisympäristöissä
                    
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
5
Osaa tuottaa ja ratkaista eri palvelukonseptien mukaisia ruoka- ja asiakaspalvelutilanteita
Osaa toimia itsenäisesti erilaisissa tuotanto- ja palveluprosesseissa
Opiskelija osaa soveltaa ruokapalvelujen turvallisuuteen, terveellisyyteen, taloudellisuuteen ja elämyksellisyyteen liittyvää osaamistaan palvelu- ja oppimisympäristöissä
3
Osaa tuottaa eri palvelukonseptien mukaisia ruoka- ja asiakaspalveluja
Osaa toimia erilaisissa tuotanto- ja palveluprosesseissa
Opiskelija osaa käyttää ruokapalvelujen turvallisuuteen, terveellisyyteen, taloudellisuuteen ja elämyksellisyyteen liittyvää tietoa palvelu- ja oppimisympäristöissä
1
Osaa ohjatusti tuottaa eri palvelukonseptien mukaisia ruoka- ja asiakaspalveluja
Osaa ohjatusti toimia joissakin tuotanto- ja palveluprosesseissa
Opiskelija tunnistaa ruokapalvelujen turvallisuuteen, terveellisyyteen, taloudellisuuteen ja elämyksellisyyteen liittyvää perusosaamista erilaisissa palvelu- ja oppimisympäristöissä
                    
Esitietovaatimukset
Edeltäviä opintoja ei tarvita