Opinnäytetyö (30op)
Toteutuksen tunnus: KA00CB21-3002
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 22.04.2024 - 04.09.2024
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 26.08.2024 - 31.07.2025
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 30 op
- Lähiosuus
- 30 op
- Toteutustapa
- Lähiopetus
- Yksikkö
- SeAMK Master School
- Toimipiste
- SeAMK Seinäjoki, Frami
- Opetuskielet
- suomi
- Koulutus
- Insinööri (ylempi AMK), Ruokaketjun kehittäminen
- Agrologi (ylempi AMK), Ruokaketjun kehittäminen
- Restonomi (ylempi AMK), Ruokaketjun kehittäminen
- Opettajat
- Margit Närvä
- Ryhmät
-
YRKK24RRestonomi (ylempi AMK), Ruokaketjun kehittäminen
-
YRKK24IInsinööri (ylempi AMK), Ruokaketjun kehittäminen
-
YRKK24AAgrologi (ylempi AMK), Ruokaketjun kehittäminen
- Opintojakso
- KA00CB21
Arviointiasteikko
1-5
Tavoitteet
Opiskelija osaa kuvata ja kiteyttää työelämässä esiin nousevan
käytännön ongelman ja soveltaa sen ratkaisemiseen tilanteeseen sopivaa tutkimus- ja kehittämismenetelmää. Hän osaa analysoida saatuja tuloksia sekä laatia niiden perusteella kehittämisehdotuksia. Hän osaa arvioida saadun tuloksen merkittävyyttä sekä asianomaisessa ympäristössä että laajemmin ja osaa esitellä tulokset kohderyhmän edellyttämällä tavalla.
Sisältö
SeAMK:n yamk- opinnäytetyön ohjeiden mukaisesti tehty työelämän kehittämiseen liittyvä kehittämistehtävä
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
SeAMK:n yamk- opinnäytteen arviointiohjeita noudattaen
Arviointikriteerit, hyvä (3)
SeAMK:n yamk- opinnäytteen arviointiohjeita noudattaen
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
SeAMK:n yamk- opinnäytteen arviointiohjeita noudattaen