Siirry suoraan sisältöön

Audiovisuaalisen tuotteen editointi (5 op)

Toteutuksen tunnus: 2B00BP47-3009

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

11.11.2024 - 15.01.2025

Ajoitus

07.01.2025 - 16.02.2025

Laajuus

5 op

Yksikkö

SeAMK Kulttuurituottaja

Toimipiste

SeAMK Seinäjoki, Frami

Opetuskielet

  • Suomi

Tutkinto-ohjelma

  • Kulttuurituottaja (AMK)

Opettaja

  • Jukka Saarela

Opiskelijaryhmät

  • KUTU23
    Kulttuurituottaja (AMK), päivätoteutus
  • KUTU24
    Kulttuurituottaja (AMK), päivätoteutus
  • KUTU21
    Kulttuurituottaja (AMK), päivätoteutus

Tavoitteet

Opiskelija
Tutustuu elokuvan leikkauksen perusteisiin
Pystyy tunnistamaan leikkauksen merkityksen audiovisuaalisen tuotteen tuotantoprosessissa
Tutustuu kuva- ja äänileikkauksen perusteisiin

Sisältö

Leikkausohjelman opiskelu
Harjoituksia kuva- ja äänileikkauksesta

Oppimateriaalit

Annetaan kurssin aikana

Opetusmenetelmät

Luennot ja harjoitukset sekä itsenäinen työ

Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö

Ei ole

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Ei ole

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

Ei ole

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Yhteensä noin 135 tuntia

Arviointiasteikko

1-5

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija tunnistaa leikkauksen merkityksen elokuvan tuotantoprosessissa. Pystyy leikkaamaan elokuvaa avustettuna ja osaa käyttää leikkausohjelmaa välttävästi. Suorittaa vaaditut harjoitukset.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija pystyy arvioimaan leikkausta osana elokuvan tuotantoprosessia. Pystyy leikkaamaan elokuvaa ja osaa käyttää leikkausohjelmaa. Suorittaa vaaditut harjoitukset.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija osaa suunnitella leikkauksen osana elokuvan tuotantoprosessia. Pystyy leikkaamaan elokuvaa luovasti ja osaa käyttää leikkausohjelmaa erinomaisesti. Suorittaa vaaditut harjoitukset.

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Kirjallinen palaute tehtävistä ja numeraalinen arviointi.

Hylätty (0)

Paljon poissaoloja ja tehtävät tekemättä.

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2)

Opiskelija tunnistaa leikkauksen merkityksen elokuvan tuotantoprosessissa. Pystyy leikkaamaan elokuvaa avustettuna ja osaa käyttää leikkausohjelmaa välttävästi. Suorittaa vaaditut harjoitukset.

Arviointikriteerit, hyvä (3-4)

Opiskelija pystyy arvioimaan leikkausta osana elokuvan tuotantoprosessia. Pystyy leikkaamaan elokuvaa ja osaa käyttää leikkausohjelmaa. Suorittaa vaaditut harjoitukset.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija osaa suunnitella leikkauksen osana elokuvan tuotantoprosessia. Pystyy leikkaamaan elokuvaa luovasti ja osaa käyttää leikkausohjelmaa erinomaisesti. Suorittaa vaaditut harjoitukset.