Siirry suoraan sisältöön

Elämystapahtuma (5op)

Toteutuksen tunnus: KI15CPROJ01-10

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
30.08.2015 - 31.10.2015
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
01.10.2015 - 30.03.2016
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutus
Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut
Opettajat
Paula Juurakko
Opintojakso
KI15CPROJ01

Arviointiasteikko

1-5

Tavoitteet

Opiskelija ymmärtää elämyksen syntymisen edellytykset ja sen tuottamiseen liittyvät periaatteet monipuolisesti ja osaa arvioida elämystuotannon laatua asiakkaan kokemuksesta lähtien. Opiskelija osaa muotoilla ruokaelämystapahtuman pyrkimyksenä tavoitteellisesti tuottaa moniaistinen ja mieleenpainuva asiakaskokemus. Opiskelija osaa huomioida palvelukokonaisuuden suunnittelussa ja toteutuksessa ruokatuotteeseen, tilaan ja tunnelmaan sekä myös asiakkaan kohtaamiseen liittyvät näkökohdat sekä osaa johtaa kokonaisuutta.

Sisältö

? elämyksellinen ruoka
? elämyksellinen tila ja tunnelma
? elämyksellinen asiakaskohtaaminen
? oheisohjelma elämystapahtumassa
? tapahtuman suunnittelu ja organisointi

Oppimateriaalit

Ohjaajan jakama luentomateriaali. Muu oheislukemisto ilmoitetaan opintojakson alussa

Opetusmenetelmät

Elämyspalvelun suunnittelu ja käytännön toteutus

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Ohjattua suunnittelu- ja toteutustyötä 50 h, itsenäisiä opintoja ja projektin toteuttamistyötä 85h

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija tunnistaa elämyksen tuottamisen pääperiaatteita.

Opiskelija osaa ohjatusti suunnitella ja toteuttaa elämyksellisen ruokatapahtuman ottaen huomioon elämysteeman.

Opiskelija tiedostaa palvelukokonaisuuden suunnittelussa ja toteutuksessa itse ruokatuotteeseen, tunnelmaan, asiakkaan kohtaamiseen sekä kokonaisuuden johtamiseen liittyviä näkökohtia.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija osaa elämyksen tuottamisen pääperiaatteita ja arvioida niiden merkitystä elämystuotannossa.

Opiskelija osaa suunnitella ja toteuttaa elämyksellisen ruokatapahtuman ottaen huomioon resurssit sekä elämysteeman.

Opiskelija huomioi palvelukokonaisuuden suunnittelussa ja toteutuksessa itse ruokatuotteeseen, tunnelmaan, asiakkaan kohtaamiseen sekä kokonaisuuden johtamiseen liittyviä näkökohtia.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija osaa elämyksen tuottamisen pääperiaatteet ja arvioida elämystuotantoa asiakkaan kokemuksesta lähtien.

Opiskelija osaa suunnitella, toteuttaa ja organisoida elämyksellisen ruokatapahtuman ottaen huomioon vaadittavan laatutason, resurssit sekä elämysteeman.

Opiskelija huomioi monipuolisesti palvelukokonaisuuden suunnittelussa ja toteutuksessa itse ruokatuotteeseen, tunnelmaan, asiakkaan kohtaamiseen sekä kokonaisuuden johtamiseen liittyvät näkökohdat.

Esitietovaatimukset

Edeltäviä opintoja ei tarvita.

Siirry alkuun