Siirry suoraan sisältöön

Ruokapalvelujen kokemuksellisuus (5op)

Toteutuksen tunnus: KI15BRPT022-3

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
30.08.2015 - 30.09.2015
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
01.09.2015 - 31.03.2016
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutus
Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut
Opettajat
Paula Juurakko
Tuija Pitkäkoski
Opintojakso
KI15BRPT022

Arviointiasteikko

1-5

Tavoitteet

Opiskelija perehtyy matkailuun toimialana ja sen ominaispiirteisiin sekä matkailuun elinkeinona. Opiskelija ymmärtää palvelun, palvelujen tuottamisen ja myynnin erityispiirteet. Opiskelija oppii tiedostamaan asiakkaan odotukset ja toimii palvelutilanteen edellyttämällä tavalla. Opiskelija ymmärtää työelämässä ja asiakaspalvelussa tarvoittavat käytöstavat ja tapakulttuurin. Opiskelija hallitsee tarjoilun sekä alkoholianniskelun perustaidot. Opiskelija oppii elämyksellisyyden ja vieraanvaraisuuden keskeisen merkityksen ruoka- ja matkailuelinkeinon laatutekijänä. Opiskelija ymmärtää, mistä elämyskokemukset synytvät ja mikä on asiakaskohtaamisen merkitys elämysperusteisessa ruokapalvelussa.

Sisältö

- matkailu toimialana ja elinkeinona
- ruoka osana matkailupalvelua
- palvelun perusteet ja erityispiirteet
- käytös- ja tapakulttuuri
- tarjoilujärjestelmät
- alkoholianniskelun perusteet
- ruokapalvelun esteettisyys ja elämyksellisyys
- asiakaspalvelun perusteet
- anniskelupassin suorittaminen

Oppimateriaalit

Ilmoitetaan opintojakson alussa

Opetusmenetelmät

Luennot ja harjoitustyöt

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Työmäärä yhteensä: 135 h
- lähiopetus 60 h
- itsenäinen opiskelu 75 h

Esitietovaatimukset

Edeltäviä opintoja ei tarvita

Siirry alkuun