Tuotannonohjaus ammattikeittiössä (2 op)
Toteutuksen tunnus: CA00CL40-3004
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
19.04.2021 - 29.08.2021
Ajoitus
01.09.2021 - 17.12.2021
Laajuus
2 op
Yksikkö
SeAMK Ruoka
Toimipiste
SeAMK Ruoka, Seinäjoki
Opetuskielet
- Suomi
Tutkinto-ohjelma
- Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut
Opettaja
- Paula Juurakko
Vastuuhenkilö
Jukka Kauppila
Opiskelijaryhmät
-
MRESTO21Restonomi (AMK), monimuotototeutus
Tavoitteet
Opiskelija osaa hyödyntää alan tuotannonohjausjärjestelmää ruokapalvelun suunnittelussa, toteutuksessa ja johtamisessa. Hän ymmärtää tuotannonohjausjärjestelmän tarjoaman mahdollisuuden ekologisen, taloudellisen ja ravitsemuksellisen ruokalistan suunnittelussa ja markkinoinnissa.
Sisältö
- Jamix-ruoka, reseptiohjelma
Opetusmenetelmät
Jamix Ruokatuotanto-ohjelma.
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
Opintojakso on mahdollista opinnollistaa.
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
2 op - 54 tuntia.
12 tuntia kontaktiopetusta
39 tuntia itseohjautuvaa opiskelua
3 tuntia tenttiin
Arviointiasteikko
1-5
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
Opiskelija tietää, mitä toiminnanohjausjärjestelmällä tarkoitetaan ja kuinka toiminnanohjausjärjestelmää käytetään ruokapalvelujen päivittäisessä toiminnassa. Opiskelija osaa käyttää ohjelman perustoimintoja.
Arviointikriteerit, hyvä (3)
Opiskelija osaa syöttää tietoja toiminnanohjausjärjestelmään ja osaa hyödyntää ohjelmaa ruokapalvelujen päivittäisessä toiminnassa. Opiskelija tietää ja ymmärtää toiminnanohjausjärjestelmän tarjoamat mahdollisuudet ruokapalvelujen kehittämisessä.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Opiskelija osaa käyttää ja hyödyntää monipuolisesti ohjelman tarjoamia mahdollisuuksia ruokapalvelujen kehittämisessä.
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Aktiivinen osallistuminen, tentti.
Esitietovaatimukset
- Ruokapalvelujen tuottaminen