Siirry suoraan sisältöön

Tuotannonohjaus ammattikeittiössä (2 op)

Toteutuksen tunnus: CA00CL40-3004

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

19.04.2021 - 29.08.2021

Ajoitus

01.09.2021 - 17.12.2021

Laajuus

2 op

Yksikkö

SeAMK Ruoka

Toimipiste

SeAMK Ruoka, Seinäjoki

Opetuskielet

  • Suomi

Tutkinto-ohjelma

  • Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut

Opettaja

  • Paula Juurakko

Vastuuhenkilö

Jukka Kauppila

Opiskelijaryhmät

  • MRESTO21
    Restonomi (AMK), monimuotototeutus

Tavoitteet

Opiskelija osaa hyödyntää alan tuotannonohjausjärjestelmää ruokapalvelun suunnittelussa, toteutuksessa ja johtamisessa. Hän ymmärtää tuotannonohjausjärjestelmän tarjoaman mahdollisuuden ekologisen, taloudellisen ja ravitsemuksellisen ruokalistan suunnittelussa ja markkinoinnissa.

Sisältö

- Jamix-ruoka, reseptiohjelma

Opetusmenetelmät

Jamix Ruokatuotanto-ohjelma.

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

Opintojakso on mahdollista opinnollistaa.

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

2 op - 54 tuntia.
12 tuntia kontaktiopetusta
39 tuntia itseohjautuvaa opiskelua
3 tuntia tenttiin

Arviointiasteikko

1-5

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija tietää, mitä toiminnanohjausjärjestelmällä tarkoitetaan ja kuinka toiminnanohjausjärjestelmää käytetään ruokapalvelujen päivittäisessä toiminnassa. Opiskelija osaa käyttää ohjelman perustoimintoja.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija osaa syöttää tietoja toiminnanohjausjärjestelmään ja osaa hyödyntää ohjelmaa ruokapalvelujen päivittäisessä toiminnassa. Opiskelija tietää ja ymmärtää toiminnanohjausjärjestelmän tarjoamat mahdollisuudet ruokapalvelujen kehittämisessä.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija osaa käyttää ja hyödyntää monipuolisesti ohjelman tarjoamia mahdollisuuksia ruokapalvelujen kehittämisessä.

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Aktiivinen osallistuminen, tentti.

Esitietovaatimukset

- Ruokapalvelujen tuottaminen