Siirry suoraan sisältöön

Opinnäytetyö (30op)

Toteutuksen tunnus: KA00BJ07-3002

Toteutuksen perustiedot


Ajoitus
01.08.2019 - 31.07.2021
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
30 op
Lähiosuus
30 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Opetuskielet
suomi
Koulutus
Insinööri (ylempi AMK), Ruokaketjun kehittäminen
Restonomi (ylempi AMK), Ruokaketjun kehittäminen
Opettajat
Ilkka Latomäki
Margit Närvä
Kaija Nissinen
Opintojakso
KA00BJ07

Arviointiasteikko

1-5

Tavoitteet

Opiskelija osaa kuvata ja kiteyttää työelämässä esiin nousevan
käytännön ongelman ja soveltaa sen ratkaisemiseen tilanteeseen sopivaa tutkimus- ja kehittämismenetelmää. Hän osaa analysoida saatuja tuloksia sekä laatia niiden perusteella kehittämisehdotuksia. Hän osaa arvioida saadun tuloksen merkittävyyttä sekä asianomaisessa ympäristössä että laajemmin ja osaa esitellä tulokset kohderyhmän edellyttämällä tavalla.

Sisältö

SeAMK:n yamk- opinnäytetyön ohjeiden mukaisesti tehty työelämän kehittämiseen liittyvä kehittämistehtävä

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

SeAMK:n yamk- opinnäytteen arviointiohjeita noudattaen

Siirry alkuun